Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colonelul Corneliu Pavel, de la Forțele Navale Române, la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

27 Jan, 2022 10:43 2298 Marime text
  • Navele NATO au fost, anul trecut, în mod continuu, in Marea Neagră, timp de 208 zile, din care 20 cu escală în portul Constanța. Au participat la mai multe misiuni și exerciții planificate din vreme.

ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.

Pentru 2022, sub comanda NATO și a țărilor partenere, grupările navale sunt pregătite pentru mai multe exerciții și misiuni, care pot fi suplimentate in funcție de evoluția situației de securitate în Marea Neagră. Despre toate acestea, dar mai ales despre ce inseamnă, cu adevărat, Forțele Navale Române vom afla de la colonelul Corneliu Pavel, invitat al emisiunii „ZIUA-n amiaza mare”, vineri, 28 ianuarie, ora 13,00.

Bun cunoscător a tot ce înseamnă componența structurii militare navale, din calitatea sa de șef al Biroului Informare și Relații Publice al Statului Major al Forțerlor Navale, colonelul Pavel va pune accent pe modul de organizare și pe rolul Forțelor Navale în sistemul de Apărare. Nu va ocoli subiectul modernizării flotei militare române. Va explica, desigur, și cum contribuie Forțele Navale Române la asigurarea securității aliate.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii