Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Răducu, directorul DGASPC Constanța, invitat la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

23 Sep, 2021 13:21 3217 Marime text
  • Invitatul emisiunii „ZIUA-n amiaza mare”, de vineri, 24 septembrie, ora 13.00, este Carmen Răducu, directorul general al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. 
 
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, este realizată de jurnalista Feri Predescu și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Este o funcție cu mari responsabilități, de care Carmen Răducu, numită de 10-11 luni, încearcă să se achite cu succes. Este destul de greu, având în vedere că, de exemplu, angajații DGASPC lucrează în condiții de risc permanent, dat fiind beneficiarii de care au grijă: copii și adulți, cu nevoi speciale și diverse boli, instituționalizați în centre ale instituției.
 
Beneficiarii DGASP sunt persoane care veșnic au nevoie de consiliere psihologică, socială, chiar și juridică. Este o muncă extenuantă, de la care angajații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța încearcă să nu facă rabat, deși, pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie, nu au, încă, asigurate salariile. Speranța vine dinspre Consiliul Județean Constanța, al cărui președinte, Mihai Lupu, a dat asigurări că va găsi soluții pentru ca angajații DGASPC să nu rămână fără lefuri.
 
Carmen Răducu va lămuri toate aceste subiecte și va vorbi, punctual, despre situația  persoanelor instituționalizate, copii, adulți, persoane cu handicap, despre adopții, despre victimele violenței în familie etc.  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii