Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnată în România pentru că l-a criticat pe Radu Mazăre, victorie la CEDO Ce-i transmite Feri Predescu fostului primar al Constanţei

ro

03 Jul, 2017 00:00 12853 Marime text
interviu online cu feri predescu razboiul unui om impotriva unui sistem masinaria a fost infranta la
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ene Marian 03 Jul, 2017 14:10 Prin ceea ce a facut doamna FERI PREDESCU, a demonstrat ca cui nu ii este frica lupta si castiga . Cu acest exemplu romani ar trebui sa inteleaga ca daca vei sta si vei spune NUMAI EI CASTIGA asta inseamna frica . Si nu trebuie sa le mai fie frica romanilor.
  • Teodor-un necunoscut 03 Jul, 2017 09:40 Spuneti-i doamnei Feri Predescu sa nu se simta singura.Chiar daca nu ma cunoaste,chiar daca nu ne cunoaste spuneti-i ca nu am uitat de necazul ei cu Mazare si ca sunt alaturi de ea. Si suntem foarte multi. Intr-un fel,ea a fost si este un soldat cazut la datorie.Libertatea cea adevarata ,libertatea cea visata de noi in urma cu 28 de ani inca nu a venit.Spuneti-i ca intr-o zi vom sarbatori impreuna.Asa este.Si mie mi-e mila de Mazare.Mazare va plati dupa legile lui Dumnezeu,va plati dupa legile Naturii.Iertarea si mila noastra este cea mai mare pedeapsa.Lasati-l in pace.Intr-o zi isi va da seama ce a facut.Respect,ma plec in fata ta, Feri ! P.S.-Am salvat poza doamnei Feri Predescu unde apare cu degetul ridicat in semn de atentionare.O scot din arhiva in zi de sarbatoare. Este sugestiva,imi place.Sa va marturisesc ceva.Am impresia ca femeile din Romania sunt mai curajoase decat barbatii.Avem si alte exemple la zi,in procuratura.Sa fie simtul datoriei ? Mai discutam si cu alta ocazie.