Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Vergil Chițac la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

16 Jun, 2022 15:30 1882 Marime text

La puțin peste un an și jumătate de la preluarea mandatului, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, este, pentru a doua oară, invitat la „ZIUA-n amiaza mare”. Este, putem spune, o perioadă în care primarul a încercat să livreze, pentru a-l cita, mai multe proiecte de modernizare a municipiului Constanța.
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Dumnealui spune că cele mai importante contracte din marile proiecte de dezvoltare ale orașului au fost semnate de către administrația liberală, în mandatul său. Vom afla care sunt acestea, încercând să obținem precizări privitoare la inițiatorii proiectelor. Cât de mulțumit este Vergil Chițac de activitatea sa din primele 18 luni ale mandatului, ce e bine, ce nu e în regulă, ce ar trebui făcut pentru a convinge populația că „știe ce are de făcut în oraș”.

La „ZIUA-n amiaza mare” nu vor fi ocolite nici problemele în colaborarea lui Vergil Chițac cu angajații din primărie, cu consilierii locali USR, pe care i-a acuzat, recent, că sabotează „cele mai ambițioase inițiative ale agendei liberale”, și chiar cu colegii consilieri din PNL, pe care îi avertizează că așa nu se mai poate.

Bineînțeles, nu va fi omis nici subiectul care a captat, în ultimele zile, atenția întregii țări: scandalul „bisericii de pe trotuar”, în care primarul Chițac a fost acuzat de practici ceaușiste și de amenințarea „celui mai infam moment din istoria ultimelor decenii”, demolarea locașului de cult, în urma unei decizii definitive a Tribunalului Constanța.   






 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii