Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv! Ce crede tatăl lui Laurențiu Duță despre succesul fiului său? „Prin fiul meu mi-am împlinit visul. Este un jucător important în muzica românească, în topuri, ca artist și compozitor”

ro

27 Jul, 2013 16:24 2985 Marime text
ISE: Fiul dumneavostră a fost membrul unei formații care, deși nu mai există, se bucură și acum de o groază de fani în toată țara. Cum vă simțiți când îl vedeți în concerte și când vedeți că melodiile și artiștii pe care îi lansează se bucură de succes atât în țară, cât și în străinătate? Altfel spus, ce înseamnă și cum îl apreciați pe artistul și compozitorul Laurențiu Duță, pentru dumneavoastră?

T.D.: Prin fiul meu Laurențiu mi-am împlinit visul. 3 Sud Est a fost și va rămâne formația mea de suflet. Am pornit cu băieții de la zero și m-am bucurat de fiecare succes pe care l-au avut. Chiar și ultima apariție a lor la Premiile RMA de la Craiova de anul acesta a demonstrat că 3 Sud Est a fost și va rămâne una dintre cele mai iubite trupe din România. Laurențiu este încă un jucător important în piața muzicală prin faptul că este în topuri ca artist și compozitor.(…)

Continuarea materialului aici: info-sud-est.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii