Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laurenţiu Duţă şi păţania lui incredibilă. Era să moară acum câteva zile. A înghiţit o bucată dintr-o furculiţă de plastic

ro

15 Nov, 2019 01:48 5457 Marime text
Pe pagina sa de Facebook cunoscutul solist Laurenţiu Duţă povesteşte ce a păţit recent, într-un turneu la Piteşti.

El spune cum era să moară din cauza unei bucăţi furculiţă de plastic.
 
Iată necazul, prin care a trecut, relatat chiar de el:  
 
MARE ATENTIE la tacamurile din plastic cu precadere la cele albe. Datorita faptului ca sunt din in ce mai subtiri sunt un real pericol pentru sanatatea noastra. Eu am patit-o in urma cu doua saptamani in seara dinaintea unui concert 3 Sud Est in Pitesti. Am comandat mancare la hotelul unde eram cazat si in timp ce serveam, furculita din plastic s-a rupt si o bucata ascutita din ea s-a infipt in esofag. Am ajuns la spitalul de urgenta din Pitesti dar acolo neavand endoscop, decat in timpul zilei, a trebui sa plec imediat spre Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti unde prin endoscopie mi s-a extras bucatica de plastic din esofag.
M-am recuperat rapid si concertul l-am reprogramat dupa doua zile.
Situatia putea fi mai grava daca bucata de plastic ingerata ajungea in stomac astfel putand provoca o perforatie intestinala.
Am scris aceste randuri ca un avertisment in speranta ca acest tip de tacamuri albe din plastic foarte subtire sa nu mai fie comercializat pentru ca reprezinta un real pericol pentru fiecare dintre noi.
Sanatate, dragii mei!

Sursa foto: Facebook/Laurentiu Duta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii