Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:02 03 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coincidenţă stranie în familia lui Laurenţiu Duţă. Mama artistului a murit cu o zi înainte ca tatăl să îşi serbeze ziua de naştere

ro

09 May, 2017 14:13 17028 Marime text
În familia artistului Laurenţiu Duţă, astăzi, ar fi trebuit să fie veselie şi să răsune cele mai frumoase urări de „La mulţi ani!”, însă destinul a avut alte planuri.
 
Ziua de naştere a lui Titi Duţă, tatăl cântăreţului, este umbrită de pierderea soţiei, care s-a stins din viaţă după o grea suferinţă.
 
Oamenii au empatizat cu familia artistului şi au postat în mediul online mesaje de încurajare. În cele ce urmează vă redăm câteva dintre acestea:
 

„Azi ar trebui să fie o zi fericită şi să sărbătoriţi, dar soarta a fost să fie una tristă, care vă face să vărsaţi lacrimi de durere. Totuşi bunul Dumnezeu să vp dea putere să mergeţi mai departe de dragul copiilor şi al nepoţilor care vă iubesc. Cu ocazia aniversării zilei de naştere, vă urez un sincer şi călduros la mulţi ani! Şi tot binele din lume.”

 

„Ştiu că nu este cel mai bun moment pentru aşa ceva, dar vă urez sănătate şi "La mulţi ani"! Pentru că Aida şi Laurenţiu au nevoie să le fiţi aproape cât mai mult timp. Mai ales de acum înainte."

 

„La mulţi ani... putere multă şi sănătate, dvs. rămâneţi stâlpul copiilor!"

 

„Ştiu că este dureros ca ziua de naştere să fie într-o zi când jumătatea dvs. a plecat la îngeri dar eu vă spun: La mulţi ani! sSănătate şi putere pentru a depăşi durerea!"

 

„Durerea îşi are locul ei în suflet, celelalte evenimente îşi au şi ele locul lor, de aceea îţi dorim sănătate şi putere să le poţi duce pe toate.”

 
Şi Laurenţiu Duţă a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook:
 

„Mama, pentru tine voi fi puternic. Mi-ai spus că mă vei veghea de acolo de sus. Te voi face mândră aşa cum sper că am reuşit până acum. E nedrept că ai plecat... dar se pare că nu noi decidem. Te iubesc mai mult decât ai crezut şi îţi mulţumesc pentru tot. Am făcut tot posibilul să te salvez. Suflet pur, sper ca într-o zi să ne revedem. Dumnezeu să te ocrotească, după atâta suferinţă!”, a scris cântăreţul.

  Citeşte şi Mama lui Laurențiu Duță a încetat din viață

 
Sursa foto: Facebook / Laurenţiu Duţă

Ti-a placut articolul?

Comentarii