Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poze inedite din copilăria vedetelor constănțene! Cum arătau când erau și ele copii (galerie foto)

ro

14 Aug, 2020 00:00 2516 Marime text
  • Pare un clișeu, dar, haideți să recunoaștem: de câte ori, împinși de nostalgie, nu ați răscolit prin cutia cu fotografiile îngălbenite de vreme.
 
Laurențiu Duță, Andreea Bănică și Aylin Cadîr sunt în centrul atenției, dau interviuri, autografe, se îngrijesc de imaginea lor publică. În copilărie și, mai târziu, în adolescență, multe dintre vedetele de azi nu se gândeau la amploarea pe care o va căpăta viața lor. Erau puse pe boacăne și le stătea cu mintea, desigur, numai la joacă.

Îţi vine să crezi ce transformări incredibile au cunoscut vedetele de la noi din copilărie şi până când au ajuns să cunoască faima?
 
Aylin Cadîr s-a născut la data de 16 decembrie 1985 la  Constanța și  este o cântăreață și actriță română de origine turcă. S-a remarcat pe scenă în anul 2002 în cadrul concursului „Alege Asia” în urma căruia a înființat formația Pops alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru.
Începând cu 5 martie 2007 a apărut pe Pro TV, în serialul Cu un pas înainte, unde a interpretat rolul pozitiv al unei studente la Academia de Arte a Spectacolului, „pe care lumea din jur nu are cum să nu o iubească”. Personajul întruchipat de ea se numește Elena Crăciun, o adolescentă săracă, dar talentată și extrem de ambițioasă.
 
În anul 2010 a apărut în telenovela Iubire și Onoare” sub numele de Aysha, a patra soție a Emirului. A fost luată în căsătorie pentru a-i dărui Emirului mai mulți moștenitori băieți. Este însărcinată și plină de speranța că ea va fi cea care îi va da Emirului moștenitorul dorit.Aylin Cadîr joacă și în piese de teatru.
 
Nici Andreea Bănică nu se lasă mai prejos.
 
S-a născut la data de 21 iunie 1978, Eforie Sud, județul Constanța.

A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus.  

După aceea a urmat o carieră solo, câștigând premii la festivaluri ca: Romanian Music Awards, Romanian Top Hits, Mtv European Music Awards sau Balkan Music Awards. Piesele ei Love In Brasil și Sexy au ajuns numărul unu în topurile din România, Bulgaria și Serbia.

În anul 2018 solista pop este ofertată de Disney Enterprises pentru a interpreta vocea provocatoarei Juarez din producția Disney G-Force Salvatorii Planetei. Andreea Bănică își modifică hotelul din Eforie Nord.

Firma Vip Booking SRL este controlată de artistă și de soțul ei Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a oferit răspunsul la solicitarea pentru emiterea avizului de mediu pentru un proiect imobiliar care urmează a fi modificat de firma controlată de cunoscuta artistă de muzică ușoară Andreea Bănică și de soțul acesteia, Ștefan Lucian Mitrea.

Investiția la care facem referire se află în localitatea Eforie Nord, județul Constanța, fiind vorba de un hotel de 3 etaje, aflat în construire. Firma artistei dorește supraetajarea cu un etaj al imobilului.
 
Laurențiu Duță s-a născut la data de 4 mai 1976Năvodarijudețul Constanța și este un cântăreț și compozitor român. După o carieră 11 ani, fiind principalul compozitor al celor 12 albume ca membru al trupei 3rei Sud Est, în decembrie 2008, Laurențiu s-a hotărât să se lanseze ca artist solo, după care în 2014 reface trupa 3rei Sud Est împreună cu Viorel Sipoș și Mihai Budeanu jurând că nu se vor mai despărți niciodată, o vor face însă și ca soliști dar separat pentru că trupa va rămâne.
 
La Romanian Music Awards 2012 a fost nominalizat la categoria „Best Song”, alături de Andreea Bănică, pentru piesa „Shining Heart”.
 
Sursa foto: Facebook/ Andreea Banica, Laurentiu Duta, Aylin Cadîr
 
Citește și:
 
La mare, la soare, avem artiști în floare! Care sunt talentele aduse de briză pe scena muzicală românească (video)
 
Celebră cântareață constănțeancă, la ceas aniversar. A debutat în muzică la Festivalul de la Mamaia (video)
 
Uber ajunge în Constanța Aylin Cadîr este primul utilizator care a încercat Uber în Constanța

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii