Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:21 27 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vila „Minerva“ din Techirghiol se va transforma în Complex medical, centru de tratament dermatologic, recuperare și nutriție

ro

09 May, 2020 00:00 4021 Marime text

La Techirghiol, acolo unde nămolul sapropelic este la el acasă, înțelepciunea și-a ridicat templu: Vila „Minerva“. Construită iniţial ca sanatoriu pentru invalizi, această vilă înălțată în perioada interbelică reprezintă una din cele mai frumoase și vechi locuri de odihnă de pe litoral.


Iată că Vila Minerva din Techirghiol se va transforma în Complexul medical „Minova”: centru de tratament dermatologic, recuperare și nutriție. Innovative Derm SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru proiectul: „Extindere, modernizare, recompartimentare, schimbare de destinație pentru Vila Minerva, complex medical dermatologie, anti-ageing și recuperare medicală, organizare de șantier și împrejmuire”. Investiţia va fi realizată în oraşul Techirghiol, strada Eroilor. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanţa, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 

Innovative Derm SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2012,societatea are sediul social în municipiul Constanţa, strada Grozeşti. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Dimancea Andrei-Teodor este asociat unic. Administratorii societăţii care se ocupă de activităţi de asistenţă medicală specializată sunt Sowlati Mehdi şi Dimancea Andrei-Teodor. Punctele de lucru ale societăţii sunt: mnicipiul Constanţa, strada Grozeşti, nr. 43; Năvodari, strada Ogorului, spaţiu comercial, Bloc O6; municipiul Medgidia, strada Mărgăritarului, nr. 46; Eforie Nord, strada Republicii, nr. 32; municipiul Mangalia, strada Mircea cel Bătrân, nr. 3, incinta Policlinicii Mangalia; municipiul Medgidia, strada Scarlat Varnav, nr. 4C, Spatiu Cabinet Medical. În anul fiscal 2017, societatea cu 5 salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 997.448 lei şi un profit de 530.323 lei. De asemenea, în anul 2018, societatea cu 6 salariaţi a raportat un profit de 730.986 lei şi o cifră de 1.494.390 lei. Situaţia financiară pe anul 2019 arataă astfel: un profit de 864100 lei, un număr de 6 salariaţi şi o cifră de afaceri de 1.77.0771 lei.


Citeşte şi:

Hotel de trei etaje, ridicat în Eforie Nord de o firmă din municipiul Slatina
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii