Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:32 27 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bar din Vama Veche se extinde şi devine restaurant tip fast-food (document)

ro

20 Dec, 2018 00:00 446 Marime text
SC Sosa & Sosa SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare pentru extinderea şi modernizarea structurii de agrement public cu program prelungit, situată în Vama Veche. Astfel, extinderea are în vedere dezvoltarea turistică a zonei din sudul litoralului.
 
La adresa din satul Vama Veche, strada Falezei f.n., nr. cad. 109658, pe terenul în suprafaţă de 1.500 mp, unde există o construcţie ridicată anterior, ce are tot funcţiunea de agrement public - preparare şi servire băuturi-bar, în suprafaţă de 177 mp, şi o fostă septică C2 în suprafaţă de 3.00 mp, se doreşte modernizarea construcţiei existente şi extinderea acesteia prin realizarea unor zone de preparare pizza, fast-food şi băuturi şi servirea acestora cu program prelungit, precum şi transformarea zonei de fosă septică în grup sanitar legat la apă şi canalizare.
 
În acest sems se vor amplasa 7 module metalice cu dimensiunile de 6.00 x 2.45 m - 5 bucăţi, 12.00 m x 2.45 m - 2 bucăţi, care vor avea funcţiunile de zonă preparare şi servire pizza, zona de preparare şi servire fast-food, zona de preparare şi servire băuturi şi depozitări. De asemenea, se vor construi un vestiar, un duş şi un grup sanitar din materiale uşoare.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza memoriul de prezentare depus la APM Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii