Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terasa Mio Cafe, de pe bulevardul Tomis, revine! Societatea a obținut un prim document de la Primăria Constanța

ro

09 Feb, 2021 00:00 3541 Marime text
  • Terasa Mio Cafe din Constanța revine
  • A obținut un document important de la Primăria Constanța pentru instalarea pergolei
  • Suprafața pe care va fi construită pergola este de peste 75 mp

Societatea SC Resort Electronics SRL, firmă pe care funcționează terasa Mio Cafe, recent demolată de către municipalitate, a obținut certificatul de urbanism pentru amplasarea unei noi terase!

Astfel, prin Certificatul de Urbanism nr. 472 din data de 08.02.2021, societatea Resort Electronics SRL va amplasa o pergolă la imobilul existent de pe bulevardul Tomis nr. 101, pe o suprafață de teren de 75.60 mp. Valabilitatea documentului este de 12 luni.


Demolarea terasei

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook, la finele lui noiembrie 2020, că încep demolările construcților ilegale din Constanța! Nu a dat numele terasei care va „debuta” în acest maraton de stopare a construcțiilor pe domeniul public, dar nu a fost greu de descoperit prima locație.

Vergil Chițac a punctat că a fost informat de existența unei terase construită ilegal pe domeniul public şi că aceasta va fi demolată până la sfârşitul săptămânii, fiind vorba de cafeneaua Mio Caffe situată pe bulevardul Tomis, vis-a-vis de Sala Sporturilor.

„Am identificat o terasă, relativ faimoasă din câte mi s-a spus, construită ilegal pe domeniul public, care până la sfârșutul săptămânii va fi demolată! Facem ce spunem și spunem ce facem”, a anunţat edilul Constanței.
 

Despre Resort Electronics SRL

Societatea a fost înființată în anul 2001, cu sediul social pe strada Salcâmilor din municipiul Constanța. Capitalul social al societății este de 180.200 lei, iar asociați în firmă sunt Mariana Dărlaiane, cu un aport la capitalul social de 30%, și Dumitru Dărlaiane, cu un aport de 70%. Cel din urmă este și administratorul societății, care are ca principală activitate „Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor”.

La adresa unde are loc investiția, există punctul de lucru, care are ca activitate principală, conform codului CAEN, „comerț cu amănuntul cu componente electronice, iar la sediu au loc activități ce implică următoarele coduri CAEN – „Restaurante” și „Baruri și alte activități de servire a băuturilor”.

Ca venituri, în anul 2019, firma a raportat 16 salariați, la o cifră de afaceri de 1.499.446 lei, cu un profit de 246.823 lei.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii