Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ inițiat de Conex Furniture SRL pentru un teren situat în orașul Ovidiu. În ce constă investiția

ro

19 Aug, 2019 00:00 1995 Marime text
Conex Furniture SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul „Elaborare PUZ în scopul construirii de sere, sediu administrativ, depozitare și procesare primară, împrejmuire teren și introducere în intravilan parcela A 379/63, lot 1 - 15.000 mp“. Adresa investiției - extravilanul orașului Ovidiu, parcela A 379/63, lot 1, număr cadastral 103792. Proiectantul general este societatea Petrov Studio SRL.
 
 
Obiectul lucrării constă în aprofundarea si rezolvarea complexă a problemelor funcționale, tehnice și estetice în zonă. Planul Urbanistic Zonal stabilește zonele de amplasare a construcțiilor prevăzute a fi realizate și introducerea acestor zone în intravilan, fiind în prezent în extravilan, destinate agriculturii. Terenul aflat în studiu este în prezent liber de construcții și este extravilan, destinat agriculturii.
 
În funcție de politica de dezvoltare a administrației locale, se consideră necesar a se rezolva în cadrul Planului Urbanistic Zonal următoarele obiective principale: reconsiderarea structurii funcționale și realizarea unui cadru urbanistic adaptat la cerințele beneficiarului și prevederilor P.U.G., exprimând în forme specifice conținutul și personalitatea zonei nou create; asigurarea construcțiilor și amenajărilor necesare noilor funcțiuni; armonizarea noilor construcții, cu diferite funcțiuni din punct de vedere arhitectural; organizarea circulației carosabile la nivelul creșterii traficului în zonă și asigurarea unor legături corespunzătoare cu subzonele funcționale ale teritoriului studiat, inclusiv cu celelalte zone ale orașului; propunerea, pe cât posibil, a unor spații verzi; completarea și refacerea infrastructurii tehnico-edilitare.
 
Prezentul Plan Urbanistic Zonal însoțit de Regulamentul Local de Urbanism aferent, a fost necesar în vederea stabilirii reglementărilor urbanistice aferente planului PUZ în scopul „Construirii de sere, sediu administrativ, depozitare și procesare primară, împrejmuire teren și introducere în intravilan parcela A 379/63 – lot 1 – 15.000 mp” dotată cu echipamente tehnologice performante, alcătuita din următoarele corpuri: magazin de desfacere pentru produsele cultivate în seră, cu spațiu interior de prezentare a produselor, o zonă de cântărire și vânzare, precum și un grup sanitar; spații tehnice, depozitare frigorifică, procesare primară (sortare, ambalare și etichetare) și administrație; sere legumicole (producția de tomate se realizează în spații protejate, în sistem hidroponic – nu se cultivă la sol).
 
Amplasamentul obiectivului - extravilanul orașului Ovidiu, tarla 73, parcela A 379/63, lot 1. Terenul este situat în zonă de extravilan, conform PUG, și este identificat ca fiind parcela A 379/63, număr cadastral 103792, nr. carte funciară 103792. Accesul către teren se realizează pe latura de vest, de pe drumul de exploatare de 379/58. Orientarea cardinală a sitului are latura lungă de 149,71 metri pe nord, latura de 152,92 pe sud, iar laturile scurte de 94,45 metri și 100,13 metri sunt orientate carte est, respectiv vest. Terenul proprietate privată va trece din extravilan în intravilan. Regimul de înălțime propus - maximum P+1E. Construcțiile pot avea subsol sau demisol.
 

Conex Furniture SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înființată în anul 2012, firma are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 410 lei, integral vărsat, este compus din 41 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt: Tănase Adrian Liviu, cu 51% din capitalul social, și Tănase Gabriel Alexandru, cu 49% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor, este Tănase Adrian Liviu.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu zero salariați a avut o cifră de afaceri de zero lei și pierdere de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de zero 3.000 lei și un profit de 2.466 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero angajați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 67.991 lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii