Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUD-ul iniţiat de SC Teo Doi SRL pentru construire imobil D+P+1-2E în zona Cazinoului din Mamaia, avizat favorabil de Primăria Constanţa

ro

11 May, 2018 00:00 2812 Marime text
Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, întrunită în şedinţă pe data de 8.05.2018, a analizat şi PUD-ul iniţiat de SC Teo Doi SRL privind construirea unui imobil D+P+1-2E - comerţ şi cazare, zona Cazino Mamaia, terasa 15+16. PUD-ul iniţiat de SC Teo Doi SRL a fost avizat favorabil.
 
Terenul respectiv are suprafaţa de 539,32 mp, fiind situat în staţiunea Mamaia, zona UTR8 - intercalată între subzona proiectului „Promenada Mamaia“ - Piaţeta Cazino, aleea auto de acces de la sud de club Castel şi bulevardul Mamaia. Zona cuprinde hotelurile Condor, Albatros, restaurantele aferente acestora, vile turistice şi spaţii comerciale.
 
Proprietarii intenţionează să construiască aici un imobil cu destinaţia de spaţii tehnice la demisol, spaţii comerciale la parter şi cazare la etaje, urmând ca terenul să fie amenajat cu alei pietonale şi spaţii verzi. Locurile de parcare se vor concesiona de la autorităţile locale din parcările amenajate în zonă.
 
Prin Certificatul de urbanism nr. 3687 din 23.10.2015, Primăria Municipiului Constanţa a condiţionat eliberarea autorizaţiei de construire de întocmirea şi aprobarea unei documentaţii de urbanism elaborate pentru parcela situată în staţiunea Mamaia, zona Cazino, terasa 15 şi terasa 16. Terenul la care se face referire în prezenta documentaţie se găseşte în zona de nord a municipiului Constanţa, având următorii vecini: la sud - promenadă, proprietate a municipiului Constanţa, la nord - alee pietonală şi parcare; la est - alee pietonală şi terasa nr. 17, iar la vest - alee pietonală şi terasa nr. 14.
 
În imobilul propus prin PUD se doreşte amenajarea a 21 de camere de cazare (42 de locuri de cazare) în regim hotelier şi a unui spaţiu comercial (restaurant) cu suprafaţa utilă de maximum 250 mp şi 80 de locuri la masă. De asemenea, este nevoie de 32 de locuri de parcare, conform HGR. nr. 525/1996, după cum urmează: opt locuri de parcare pentru restaurant şi 16 locuri de parcare pentru camerele în regim hotelier.
 

Teo Doi SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul social în Mamaia, zona Cazino, firma a fost înfiinţată în anul 2004. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma Teo Doi SRL este controlată de Ildis Teofic, născut pe 18.08.1984, în Constanţa. Persoane împuternicite ale societăţii, al cărei obiect de activitate este „restaurante“, sunt Ildis Teofic şi Erchean Teofic.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 424.907 lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea a avut un salariat, o cifră de afaceri de 120.741 de lei şi un profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Aşteaptă răspuns de la Primăria Constanţa: Cum va arăta blocul ridicat de SC Teo Doi SRL în zona Cazinoului

 
Planuri mari ale firmei Teo Doi SRL. Spaţiu comercial situat în zona Cazinoului din Mamaia, extins pe verticală (document)

 
Un spaţiu situat în zona Cazinoului din Mamaia se extinde. Proprietarii îi adaugă două etaje (galerie foto+document)

 
Pizzeria Gran Caffe din zona Cazino Mamaia are planuri mari. Vrea să se extindă şi să cazeze turişti

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii