Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:33 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planuri mari ale firmei Teo Doi SRL. Spaţiu comercial situat în zona Cazinoului din Mamaia, extins pe verticală (document)

ro

05 Mar, 2018 00:00 2054 Marime text

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa se va întruni în data de 7.03.2018, având pe ordinea de zi şi solicitarea de avizare PUD - construire imobil D+P+1-2 etaje - comerţ şi cazare, situat în zona Cazinoului Mamaia, terasa 15+16. Investitor: SC Teo Doi SRL.
 
Terenul care a generat PUD-ul are o suprafaţă de 539,32 mp, fiind situat în staţiunea Mamaia, în zona UTR8 - zona intercalată între subzona proiectului Promenada Mamaia - Piateţa Cazino, aleea auto de acces de la sud de club Castel şi bd. Mamaia. Zona cuprinde hotelurile Condor, Albatros, restaurantele aferente acestora, vile turistice şi spaţii comerciale.
 
Proprietarii terenului intenţionează să construiască aici un imobil cu spaţii tehnice la demisol, spaţii comerciale la parter şi cazare la etaje şi amenajarea terenului, cu alei pietonale şi spaţii verzi. Locurile de parcare se vor concesiona de la autorităţile locale din parcările amenajate în zonă.
 
Prin Certificatul de urbanism nr. 3687 din 23.10.2015, Primăria Municipiului Constanţa a condiţionat eliberarea autorizaţiei de construire de întocmirea şi aprobarea unei documentaţii de urbanism elaborate pentru parcela situată în staţiunea Mamaia, zona Cazino, terasa 15 şi terasa 16. Terenul este delimitat de următoarele elemente-reper la nivel urban: la sud - promenadă - proprietate a municipiului Constanţa, la nord - alee pietonală şi parcare; la est - alee pietonală şi terasa nr. 17; la vest - alee pietonală şi terasa nr. 14.

Teo Doi SRL, în datele Registrului Comerţului 

Cu sediul social în Mamaia, zona Cazino, zona A3, terasa 15,16, firma a fost înfiinţată în anul 2004. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
 
Firma Teo Doi SRL este controlată de Ildis Teofic, născut pe 18.08.1984, în Constanţa. Persoane împuternicite ale societăţii al cărei obiect de activitate este „restaurante“ sunt Ildis Teofic şi Erchean Teofic. Activităţile secundare constau în: fabricarea sucurilor de fructe şi legume; prelucrarea şi conservarea fructelor şi a legumelor; fabricarea uleiurilor şi a grăsimilor; fabricarea margarinei şi a altor produse comestibile similare; fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor fabricarea îngheţatei; fabricarea produselor de morărit; fabricarea amidonului şi a produselor din amidon; fabricarea de articole de lenjerie de corp; fabricarea altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii; fabricarea articolelor din blană; fabricarea prin tricotare sau croşetare a ciorapilor şi articolelor de galanterie; fabricarea explozivilor; fabricarea subansamblurilor electronice (module); fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice; fabricarea echipamentelor de comunicaţii; fabricarea produselor electronice de larg consum; producţia de ceasuri; lucrări de pregătire a terenului
lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii; lucrări de instalaţii electrice; parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere; alte servicii de cazare; activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente, alte servicii de alimentaţie; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi de editare a cărţilor; activităţi de editare de ghiduri, compendii, liste de adrese şi similare; activităţi de editare a ziarelor; activităţi de editare a revistelor şi a periodicelor; alte activităţi de editare; activităţi de editare a jocurilor de calculator; activităţi de editare a altor produse software; activităţi de post-producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune; activităţi de distribuţie a filmelor cinematografice, video şi a programelor de televiziune; proiecţia de filme cinematografice şi multe altele.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 424.907 lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea a avut un salariat, o cifră de afaceri de 120.741 de lei şi un profit de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de Teo Doi SRL la Primăria Constanţa. 
 
Citeşte şi:
 
Un spaţiu situat în zona Cazinoului din Mamaia se extinde. Proprietarii îi adaugă două etaje (galerie foto+document)
 
Pizzeria Gran Caffe din zona Cazino Mamaia are planuri mari. Vrea să se extindă şi să cazeze turişti

Ti-a placut articolul?

Comentarii