Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parc industrial, înfiinţat de Westhouse Group în oraşul Ovidiu. Detalii

ro

20 Feb, 2019 00:00 3358 Marime text
Westhouse Group SRL, controlată de RomReal Ltd, din Insulele Bermude, va investi într-un parc industrial, care va fi înfiinţat în oraşul Ovidiu, strada Tulcei.
 
Motiv pentru care compania Westhouse Group SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul care se referă la un parc industrial situat în oraşul Ovidiu. Mai exact, investitorul a prezentat la agenţia de mediu proiectul „Reţele de alimentare cu apă, canalizare pluvială şi reţele de drumuri interioare, inclusiv acces din DN 2A acces în DN 22 pentru Parc Industrial“. Investiţia va fi realizată pe strada Tulcei nr. 1 din localitatea Ovidiu.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00, dar şi la sediul titularului SC Westhouse Group SRL, prin Cristea Adrian, cu sediul în municipiul Constanţa, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, între orele 9.00 şi 13.300.
 

Westhouse Group SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 193.920.430 de lei, integral vărsat, este compus din 19.392.043 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 10 lei. Westhouse Group SRL este controlată de RomReal Ltd, cu sediul în Insulele Bermude. Administratorul firmei, al cărei obiect de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară“, este Adrian Cristea, membru în CA.
 
În anul fiscal 2014, firma cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 313.987 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, Westhouse Group SRL a avut patru salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 320.620 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: trei salariaţi, cifra de afaceri de 19.677 de lei şi un profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Westhouse Group, demersuri pentru ansamblul rezidenţial din Constanţa - zona Popas Cişmea

Lakeside Residence, ansamblul rezidenţial situat în zona Popas Cişmea din localitatea Ovidiu, în atenţia APM Constanţa (document)

PUZ-ul iniţiat de Westhouse Group SRL privind proiectul imobiliar Lakeside Residence, la mâna APM Constanţa (document)
 
Ansamblul imobiliar Lakeside Residence, ridicat de Westhouse Group SRL în zona Popas Cişmea, prinde contur. Ce a solicitat de la Apele Române
 
Investiţie imobiliară în oraşul Ovidiu. Westhouse Group SRL, demersuri către APM Constanţa

 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii