Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Westhouse Group, demersuri pentru ansamblul rezidenţial din Constanţa - zona Popas Cişmea

ro

09 Jan, 2019 00:00 3569 Marime text
Westhouse Group SRL continuă demersurile pentru realizarea ansamblului rezidenţial situat în zona Popas Cişmea din localitatea Ovidiu, Lakeside Residence.
 
E-Distribuţie Dobrogea SA, prin Westhouse Group SRL, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului memoriul proiectului „Realizarea condiţiilor de coexistenţă între LEA MT 0133 şi LEA JT cu imobilul Parcela A592/1 - Cartier Lakeside Ovidiu“.
 
În conformitate cu Fişa de Soluţie nr. 76/2018/12.07.2018, eliberată de E-Distribuţie Dobrogea SA, LEA MT 0133 şi LEA JT existente se vor reloca pe terenul pus la dispoziţie de Westhouse Group SRL - parcela A592/1, IE: 110070, 110283, deoarece acesta afectează noul obiectiv ce se va construi „Cartierul Lakeside Ovidiu”.
 
Pentru devierea reţelelor electrice aflate în proprietatea E-Distribuţie Dobrogea SA care afectează amplasamentul propus „Cartier Lakeside Ovidiu” sunt necesare următoarele lucrări:
  • devierea LEA MT 0133, prin demontarea de pe amplasamentul actual şi introducerea în LES 20kV pe terenul investitorului, pe un traseu sistematizat LEA 20k;
  •  se vor demonta stâlpii de la 2D la 5D situaţi pe amplasamentul pe care se va dezvolta Cartierul Lakeside Ovidiu;
  • se va demonta stâlpul 1D prin care se realizează supra-traversarea DN2A şi se va monta în locul acestuia unul nou tip 12G31 (1P) complet echipat;
  • la stâlpul 6E se va demonta separatorul orizontal existent şi se va monta unul vertical pentru plecare în cablu complet echipat;
  • pentru realizarea legăturilor electrice între stâlpul 1P şi stâlpul 12E se vor refolosi conductoarele Ol-Al 70 mmp rezultate din demontarea LEA MT 0133 existentă;
  • preluarea circuitului L0133 se va realiza în LES 20kV, prin montarea pe stâlpul 1P şi 6E a două seturi de terminale de exterior aferente cablului proiectat.
 
Lucrările vor fi cumulate cu alte proiecte existente: construire drumuri incintă şi acces carosabil din DN 2A, de pe acelaşi amplasament (oraş Ovidiu, zona Popas Cişmea, parcela A592, lot 4, lot 5, lot 1, înregistrat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa cu nr. 1273RP/25.01.2018); realizare reţele edilitare, alimentare cu apă potabilă, sistem de canalizare menajeră şi pluvială pentru ansamblul de locuinţe Lakeside, zona Popas Cişmea, localitatea Ovidiu.
 
Reamintim că, anul trecut, în luna mai, Westhouse Group SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Realizare reţele de utilităţi publice electrice pentru conectarea clădirilor din proiectul Lakeside“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Acest proiect imobiliar este propus a fi amplasat în zona Popas Cişmea, oraşul Ovidiu, parcela A592 - lot 4 - 5 şi lot 1. Terenul pe care se va realiza proiectul se învecinează la est cu lacul Siutghiol, la vest cu DN 2A, la nord cu proprietăţi private şi la sud cu zona numită Popasul Cişmea. Accesul la noua zonă lotizată se propune a se realiza din Drumul Naţional 2A, ce limitează terenul studiat spre vest, din DE 596 pe latura de sud şi din latura de nord prin strada F, dar şi prin cartierul Ovidiu Sud.

Ansamblu rezidenţial compus din imobile cu patru etaje

Reamintim că, în oraşul Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol, Westhouse Group SRL va ridica un ansamblu rezidenţial compus din imobile cu regim de înălţime parter şi patru etaje, dar şi locuinţe individuale, cu P+1E sau P+2E. De asemenea, ansamblul mai include o grădiniţă cu parter şi etaj, dar şi un spaţiu de alimentaţie publică, cu parter şi două etaje. Este vorba despre proiectul rezidenţial Ovidiu Lakeside Residence, amenajat pe malul lacului Siutghiol.

Westhouse Group SRL, în datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 193.920.430 de lei, integral vărsat, este compus din 19.392.043 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 10 lei. Westhouse Group SRL este controlată de RomReal Ltd, cu sediul în Insulele Bermude. Administratorul firmei, al cărei obiect de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară“, este Adrian Cristea, membru în CA.
 
În anul fiscal 2014, firma cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 313.987 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, Westhouse Group SRL a avut patru salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 320.620 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: trei salariaţi, cifra de afaceri de 19.677 de lei şi un profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Lakeside Residence, ansamblul rezidenţial situat în zona Popas Cişmea din localitatea Ovidiu, în atenţia APM Constanţa (document)
 
PUZ-ul iniţiat de Westhouse Group SRL privind proiectul imobiliar Lakeside Residence, la mâna APM Constanţa (document)
 
Ansamblul imobiliar Lakeside Residence, ridicat de Westhouse Group SRL în zona Popas Cişmea, prinde contur. Ce a solicitat de la Apele Române
 
Investiţie imobiliară în oraşul Ovidiu. Westhouse Group SRL, demersuri către APM Constanţa

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii