Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lakeside Residence, ansamblul rezidențial situat în zona Popas Cișmea din localitatea Ovidiu, în atenția APM Constanța (document)

ro

09 May, 2018 00:00 7427 Marime text
Westhouse Group SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul de prezentare a proiectului „Realizare rețele de utilități publice electrice pentru conectarea clădirilor din proiectul Lakeside“, în vederea obținerii acordului de mediu. Reamintim că acest proiect imobiliar este propus a fi amplasat în zona Popas Cișmea, orașul Ovidiu, parcela A592 - lot 4 - 5 și lot 1.
 
Lucrările de realizare a rețelelor electrice vor fi amplasate exclusiv pe terenul proprietate a SC Westhouse Group SRL, în intravilanul orașului Ovidiu.
 
Terenul se învecinează la est cu lacul Siutghiol, la vest cu DN 2A, la nord cu proprietăți private și la sud cu zona numită Popasul Cișmea. Accesul la noua zonă lotizată se propune a se realiza din Drumul Național 2A, ce limitează terenul studiat spre vest, din DE 596 pe latura de sud și din latura de nord prin strada F, dar și prin cartierul Ovidiu Sud.
 
Alimentarea cu energie electrică a zonei se face din capacitățile energetice existente, respectiv LEA d.c. 0133(20kV)/0105(10kV) și LES 20kV 4302. Instalațiile electrice din zona aparțin E-Distribuție
Dobrogea SA. În cadrul proiectului „Realizare rețele de utilități electrice pentru conectarea clădirilor din proiectul Lakeside“ sunt tratate următoarele obiecte: posturi de transformare 20/0.4kV - 630kVA - PTAb 1, PTAb 2, PTAb 3 si PTAb 4; LES 20kV pentru interconectarea PTAb-urilor la SEN, doar pe terenul în proprietatea SC Westhouse Group SRL; LES 0.4kV pentru iluminat stradal cu P.A.I. (punct de aprindere iluminat); racordarea la rețeaua electrică de distribuție a consumatorilor din Etapa 1 (opt locuințe individuale vila P+1/2E, gospodărie apă potabilă și stație pompare) prin intermediul unor racorduri LES 0.4kV cu firide E2+4, BMPM-uri, BMPT-uri și FDCP-uri.
 

Ansamblu rezidențial compus din imobile cu patru etaje

 
Reamintim că în orașul Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol, Westhouse Group SRL va ridica un ansamblu rezidențial compus din imobile cu regim de înălțime parter și patru etaje, dar și locuințe individuale, cu P+1E sau P+2E. De asemenea, ansamblul mai include o grădiniță cu parter și etaj, dar și un spațiu de alimentație publică, cu parter și două etaje. Este vorba despre proiectul rezidențial Ovidiu Lakeside Residence, amenajat pe malul lacului Siutghiol.
 
„Se vrea un proiect frumos și deosebit, care va fi integrat zonei lacului Siutghiol. Proiectul se va adapta soluțiilor de gestionare a apelor uzate, canalizare, aducțiune apă. Nu va fi un proiect haotic. Se va dezvolta pas cu pas, pe baza unor criterii urbanistice bine puse la punct. Investitorul va construi unitar și frumos. Este firesc să fie un proiect adecvat zonei. Proiectul va avea o valoare urbanistică crescută, sporind și atractivitatea publicului, care va dori să cumpere în această zonă. Repet: va fi un proiect organizat, care va respecta valorile urbanistice. Beneficiarul nu va vinde loturile de teren. Dar, dacă o va face, cumpărătorul va trebui se respecte PUZ-ul“, a declarat Adrian Cristea, membru în CA-ul Westhouse Group SRL, în cadrul dezbaterii publice organizate de Primăria Ovidiu pe data de 7 martie 2017.
 

Westhouse Group SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Potrivit Registrului Comerțului, firma a fost înființată în 2005 și are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 193.920.430 de lei, integral vărsat, este compus din 19.392.043 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este 10 lei. Westhouse Group SRL este controlată de RomReal Ltd, cu sediul în Insulele Bermude. Administratorul firmei, al cărei obiect de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară“, este Adrian Cristea, membru în CA.
 
În anul fiscal 2014, firma cu patru salariați a declarat o cifră de afaceri de 313.987 de lei și un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, Westhouse Group SRL a avut patru salariați, a înregistrat o cifră de afaceri de 320.620 de lei și un profit de zero lei. Situația financiară pe anul 2016 arată astfel: trei salariați, cifra de afaceri de 19.677 de lei și un profit de zero lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta documentația depusă la APM Constanța.
 
Citește și:
 
PUZ-ul inițiat de Westhouse Group SRL privind proiectul imobiliar Lakeside Residence, la mâna APM Constanța (document)
https://www.ziuaconstanta.ro
 
Ansamblul imobiliar Lakeside Residence, ridicat de Westhouse Group SRL în zona Popas Cișmea, prinde contur. Ce a solicitat de la Apele Române

 
Investiție imobiliară în orașul Ovidiu. Westhouse Group SRL, demersuri către APM Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii