Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie imobiliară în oraşul Ovidiu. Westhouse Group SRL, demersuri către APM Constanţa

ro

13 Feb, 2018 00:00 2490 Marime text
Westhouse Group SRL, controlată de Romreal Ltd, cu sediul în Insulele Bermude, a depus o nouă solicitare la Agenţia Pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
Westhouse Group SRL, titulară a PUZ-ului „Amplasare ansamblu de birouri, comerţ, servicii, activităţi productive nepoluante, lotizare teren şi introducere în intravilan“, a depus la APM Constanţa documentaţia în vederea obţinerii avizului de mediu pentru avizarea planului urbanistic zonal ce vizează terenul situat în judeţul Constanţa, localitatea Ovidiu, extravilan - parcela A 562. Observaţiile publicului se primesc la sediul APM Constanţa zilnic, între orele 9.00 şi 13.00.
 
Primăria oraşului Ovidiu a emis, pe data de 16.11.2017, pentru SC Westhouse Group, Certificatul de urbanism nr. 287 în vederea elaborării PUZ-ului privind „Amplasare birouri, comerţ, servicii“ pentru terenul extravilan A562, număr cadastral 100240. 

Westhouse Group SRL, în datele Registrului Comerţului 

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa.
Capitalul social subscris, de 193.920.430 de lei, integral vărsat, este compus din 19.392.043 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 10 lei. Westhouse Group SRL este controlată de Romreal Ltd, cu sediul în Insulele Bermude. Administratorul firmei, al cărei obiect de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară“, este Adrian Cristea, membru în CA.
 
În anul fiscal 2014, firma cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 313.987 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, Westhouse Group SRL a avut patru salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 320.620 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: trei salariaţi, cifra de afaceri de 19.677 de lei şi un profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Modificări importante în grupul de firme Westhouse. Mai multe societăţi au fuzionat. Deciziile, publicate în Monitorul Oficial
 
SC Westhouse Group SRL, în aşteptarea răspunsului de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Ce intenţionează să facă (document)

Proiect imobiliar în zona Popas Cişmea Lakeside Residence, în dezbatere publică. Ce spune Adrian Cristea, reprezentantul Westhouse Group (document+galerie foto)
 
Există viaţă şi după Kay Tonnes Thorkildsen Dezbatere publică pentru un proiect imobiliar care va uni Ovidiu de Constanţa (document)
 
Investiţia Westhouse Group, la mâna publicului Dezbatere pentru Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa
 
Opt blocuri cu patru etaje şi 109 cu un etaj sau două Westhouse Group SRL vrea un ansamblu rezidenţial pe malul lacului Siutghiol
 
Investitorii cu dare de mână pot specula ocazia Kay Thorkildsen resuscitează Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa (II) (galerie foto)
 
Partenerul de business al lui Strutinsky - Kay Thorkildsen resuscitează Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa (galerie foto + documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii