Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ansamblul imobiliar Lakeside Residence, ridicat de Westhouse Group SRL în zona Popas Cişmea, prinde contur. Ce a solicitat de la Apele Române

ro

28 Feb, 2018 00:00 3933 Marime text
Westhouse Group SRL a mai făcut un pas în realizarea proiectului imobiliar Lakeside Residence, ansamblu care va fi situat în zona Popas Cişmea din localitatea Ovidiu.
 
În acest sens, Westhouse Group SRL, controlată de RomReal Ltd, cu sediul în Insulele Bermude, intenţionează să solicite de la Apele Române - Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru proiectul „Realizare reţele edilitare: alimentare cu apă potabilă, sistem de canalizare menajeră şi pluvială pentru ansamblu de locuinţe Lakeside“, propus a fi amenajat în zona Popas Cişmea din localitatea Ovidiu.
 
Colectarea apelor fluviale se va realiza prin intermediul gurilor de scurgere prevăzute în partea carosabilă, acestea urmând să fie transportate către lacul Siutghiol. Înainte de descărcare, apele pluviale vor trece printr-un separator de hidrocarburi. Conducta de descărcare DN 600 va fi lansată la aproximativ 20 de metri de malul lacului.
 
Cei care doresc să obţină informaţii cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul Westhouse Group SRL. De asemenea, cei care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări o pot face până pe data de 28 februarie la următoarea adresă: bulevardul Mamaia nr. 171 bis, etaj 2, SC Allplan Proiect SRL. 

Ansamblu rezidenţial compus din imobile cu patru etaje 

Reamintim că în oraşul Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol, Westhouse Group SRL va ridica un ansamblu rezidenţial compus din imobile cu regim de înălţime parter şi patru etaje, dar şi locuinţe individuale, cu P+1E sau P+2E. De asemenea, ansamblul mai include o grădiniţă cu parter şi etaj, dar şi un spaţiu de alimentaţie publică, cu parter şi două etaje. Este vorba despre proiectul rezidenţial Ovidiu Lakeside Residence, amenajat pe malul lacului Siutghiol.
 
„Se vrea un proiect frumos şi deosebit, care va fi integrat zonei lacului Siutghiol. Proiectul se va adapta soluţiilor de gestionare a apelor uzate, canalizare, aducţiune apă. Nu va fi un proiect haotic. Se va dezvolta pas cu pas, pe baza unor criterii urbanistice bine puse la punct. Investitorul va construi unitar şi frumos. Este firesc să fie un proiect adecvat zonei. Proiectul va avea o valoare urbanistică crescută, sporind şi atractivitatea publicului, care va dori să cumpere în această zonă. Repet: va fi un proiect organizat, care va respecta valorile urbanistice. Beneficiarul nu va vinde loturile de teren. Dar, dacă o va face, cumpărătorul va trebui se respecte PUZ-ul“, a declarat Adrian Cristea, membru în CA-ul Westhouse Group SRL, în cadrul dezbaterii publice organizate de Primăria Ovidiu pe data de 7 martie 2017.

Westhouse Group SRL, în datele Registrului Comerţului  

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 193.920.430 de lei, integral vărsat, este compus din 19.392.043 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 10 lei. Westhouse Group SRL este controlată de RomReal Ltd, cu sediul în Insulele Bermude. Administratorul firmei, al cărei obiect de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară“, este Adrian Cristea, membru în CA.
 
În anul fiscal 2014, firma cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 313.987 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, Westhouse Group SRL a avut patru salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 320.620 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: trei salariaţi, cifra de afaceri de 19.677 de lei şi un profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Investiţie imobiliară în oraşul Ovidiu. Westhouse Group SRL, demersuri către APM Constanţa
 
Modificări importante în grupul de firme Westhouse. Mai multe societăţi au fuzionat. Deciziile, publicate în Monitorul Oficial
 
SC Westhouse Group SRL, în aşteptarea răspunsului de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Ce intenţionează să facă (document)

Proiect imobiliar în zona Popas Cişmea Lakeside Residence, în dezbatere publică. Ce spune Adrian Cristea, reprezentantul Westhouse Group (document+galerie foto)
 
Există viaţă şi după Kay Tonnes Thorkildsen Dezbatere publică pentru un proiect imobiliar care va uni Ovidiu de Constanţa (document)
 
Investiţia Westhouse Group, la mâna publicului Dezbatere pentru Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa
 
Opt blocuri cu patru etaje şi 109 cu un etaj sau două Westhouse Group SRL vrea un ansamblu rezidenţial pe malul lacului Siutghiol
 
Investitorii cu dare de mână pot specula ocazia Kay Thorkildsen resuscitează Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa (II) (galerie foto)
 
Partenerul de business al lui Strutinsky - Kay Thorkildsen resuscitează Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa (galerie foto + documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii