Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 07 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea, răspuns favorabil Banca Transilvania modifică sediul de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa

ro

24 Aug, 2024 16:30 1043 Marime text
  • Municipalitatea a emis un certificat de urbanism pentru Banca Transilvania. Actul presupune amenajarea sediului și amplasare firmă luminoasă. Investiția este realizată de Banca Transilvania SA, conform contractului de închiriere BTAM15994/14.03.2022. Mijloacele de publicitate au o durată de existență de 5 ani, în conformitate cu regulamentul local de publicitate aprobat prin HCL 105/23.04.2021, calculat de la data PVR aprobat 24 luni.
 
 
Banca Transilvania SA modifică sediul de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 179A din Constanţa. Firma a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanism care prevede executarea unor lucrări.
 
Astfel, pe 23 august, municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr.
784, care constă în: Amenajare interioară sediu firmă și amplasare firmă luminoasă. Investiția este realizată de Banca Transilvania SA, conform contractului de închiriere BTAM15994/14.03.2022. NOTĂ: Mijloacele de publicitate au o durată de existență de 5 ani, în conformitate cu regulamentul local de publicitate aprobat prin HCL 105/23.04.2021, calculat de la data PVR, aprobat 24 de luni.
 
 

Despre Banca Transilvania SA

BT este o instituţie bancară cu capital mixt (străin și român). Grupul Financiar Banca Transilvania („Grupul” sau „Grupul BT”) s-a format în anul 2003, principala sa entitate și societate mamă fiind Banca Transilvania („Banca” sau „BT”). Alături de Banca Transilvania, din Grupul BT, la data de 31 decembrie 2022 mai făceau parte următoarele entități: Victoriabank SA, Idea Bank S.A., BT Capital Partners S.A., BT Leasing Transilvania IFN S.A., Idea Leasing IFN SA, BT Investments SRL, Idea Broker de Asigurare SRL, BT Direct IFN SA, BT Building SRL, BT Asset Management SAI SA, BT Solution Agent de Asigurare SRL, BT Asiom Agent de Asigurare SRL, BT Safe Agent de Asigurare SRL, BT Intermedieri Agent de Asigurare SRL, BT Leasing Moldova(MD) SRL, BT Microfinanțare IFN SA, VB Investment Holding BV, Improvement Credit Collection SRL, BT Pensii SA, Code Crafters by BT SRL și Țiriac Leasing IFN SA.
 
Banca Transilvania SA din Cluj-Napoca a fost înființată la data de 24.12.1993 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6419 - Alte activități de intermedieri monetare.
 
Firma are ca acționar Lista Acționari conform Reg. Depozitarul Central.
 
Administratori sunt Bordea Mirela Ileana, Ciorcila Horia, Grasse Thomas Gunther, Gueorguiev Ivo Alexandrov,  Predescu-Vasvari Florin-Danut, Puscaș Vasile, Stanczak-Wuczynska Lucyna Maria.
 
Ciorcila Horia este asociat în cadrul Winners Parcul Rozelor SRL, Evergent Investments SA.
 
Gueorguiev Ivo Alexandrov  este administrator în cadrul Salt Bank SA, iar Pușcaș Vasile este administrator în cadrul Teraplast SA.
 
Profitul net consolidat al Grupului Financiar Banca Transilvania a crescut cu 20% în 2023 comparativ cu anul anterior, până la 2,98 de miliarde de lei, din care profitul băncii, de 2,49 de miliarde de lei, a fost mai mare cu 14% comparativ cu 2022.
 
Profitul operaţional al băncii a crescut la 3,50 de miliarde de lei, în urcare cu 29,8% faţă de 2022.
 
Activele Grupului Financiar BT au ajuns, la finalul anului trecut, la 169,2 miliarde de lei. Creditele au crescut până la 75,6 miliarde de lei, iar depozitele clienţilor au ajuns la 138,1 miliarde de lei.
 
 
Lista firmelor în care Banca Transilvania SA este acționar
 
Lista firmelor în care Banca Transilvania SA este acționar este următoarea: BT Investments SRL, BT Asset Management SAI SA,  Code Crafters By BT SRL, Improvement Credit Collection SRL, Salt Bank SA, BT Direct IFN SA,  BT Microfinantare IFN SA., BT Leasing Transilvania IFN SA, BT Building SRL, Biroul De Credit SA,  Societatea de Transfer de Fonduri și Decontări Transfond SA, Ccp.Ro Bucharest SA, Banca Transilvania SA Cluj Napoca Sucursala Sibiu, Banca Transilvania SA Cluj-Napoca Sucursala Tg.Mureș, Banca Transilvania SA Cluj-Napoca Sucursala Craiova, Banca Transilvania Cluj Napoca Sucursala Baia Mare SA.
  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentu redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe teremene.ro.
 

Citește și:
 
Banca Transilvania a finalizat achiziția filialei românești a OTP Bank, cea mai mare bancă din Ungaria
 
Tranzacția anului. Banca Transilvania a obținut avizul Consiliului Concurenței pentru achiziția filialei românești a OTP Bank

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii