Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:08 26 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Nicu Babu de la Astoria Building SRL ridică un bloc de 10 etaje în Mamaia Nord

ro

02 Sep, 2021 00:00 979 Marime text
  • Astoria Building SRL, prin Nicu Babu, ridică un bloc de 10 etaje în Mamaia
  • APM a dat undă verde la proiect
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția lui Nicu Babu de la Astoria Building SRL.
 
Mediul a decis că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  „Construire imobil P+10E cu locuințe colective și parcaje la parter împrejmuire proprietate și organizare execuție lucrări”, propus a fi amplasat în Oraș Năvodari, Mamaia Nord, str. B-dul Mamaia Nord, Lot 3 – 1/1/3, Județul Constanta. Titular este Nicu Babu de la Astoria Building SRL
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 

Despre Astoria Building SRL

 
Astoria Building a fost înființată în anul 2012, având sediul social pe strada Duiliu Zamfirescu, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 850 lei, cu un număr de 85 de părți sociale, vaoarea fiind de 10 lei. Asociați în firmă sunt Adriana Bădescu cu o cotă parte de 5,88% și Nicu Babu, cu 94,12%. Nicu Babu este administratorul firmei. Activitatea principală a firmei constă în „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

În anul 2019, firma a avut 4 salariați, la o cifră de afaceri de 15.298.849 lei, cu un profit de 5.509.838 lei.

Adriana Bădescu este asociat și administrator la Blue Griffin SRL și la Rebel Boutique SRL.

Despre Nicu Babu și firmele sale

 
Numele lui Nicu Babu este cunoscut în mediul de afaceri constănțean. El mai este asociat unic și administrator la Astoria Residence SRL. La Tulcea, deține cu 50% și este administrator la Fish Tour Delta SRL. Tot cu 50% și administrator este și în firma Graficons SRL. Lavdor Perla Mării SRL este o firmă unde deține 67%, fiind și administrator. Mai este asociat cu 90% la Nicolaos SRL.

La Fish Tour Delta este asociat alături de Adrian Strechie, iar administrator sunt cei doi și Alexa Iulian Diaconu. Administratorul Alexa Iulian Diaconu este administrator și la Fish Tour Mila 23 SRL și la Cafea Unic SRL, cât și asociat în Silex Clasic SRL.

Graficons SRL are 136 de contracte publice încheiate. Este asociat în firmă cu Gheorghe Goga, amândoi având funcția de administrator. Gheorghe Goga este asociat la El Sanitas 2000 SRL și la Electro Sanitas SRL, unde are și rol de administrator. Mai este asociat și administrator în altă firmă a lui Nicu Babu – Nicolaos SRL.


În Lavdor Perla Mării SRL, este asociat alături de Capital Gate Residence SRL. Nicu Babu și Gabriel Banu sunt administratorii firmei. Pe Gabriel Banu îl mai găsim în firmele Logistik Top Rent SRL, Lukactiv Concept SRL, Total Construct Logistik SRL, Capital Gate Residence SRL, Activ Logistik Concept SRL, Caurdwell Metal Group SRL, Inside Smart Project SRL, Logistik Total Rental SRL, Arun Consulting SRL și Arun Contabilitate Consultanță SRL.

A mai fost asociat la Niba Cons SRL și Clatul SA, ambele fiind radiate.

A mai fost finanțator al echipei Săgeata Năvodari.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce se construiește Nicu Babu ridică, împreună cu Astoria Building, un nou bloc de 10 etaje în Mamaia
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii