Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Nicu Babu ridică, împreună cu Astoria Building, un nou bloc de 10 etaje în Mamaia

ro

13 May, 2021 00:00 5577 Marime text
  • Astoria Building SRL, prin Nicu Babu, ridică un bloc de 10 etaje în Mamaia

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar al societății Astoria Building SRL, documentație depusă de Nicu Babu.

Este vorba de proiectul „Construire imobil P+10E cu locuințe colective și parcaje la parter împrejmuire proprietate și organizare execuție lucrări, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, Mamaia Nord, str. Bdul Mamaia Nord, Lot 3 – 1/1/3. Titular al proiectului este Astoria Building SRL prin Babu Nicu.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii, nr.23, cât și la sediul Astoria Building SRL.
 

Despre Astoria Building SRL

Astoria Building a fost înființată în anul 2012, având sediul social pe strada Duiliu Zamfirescu, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 850 lei, cu un număr de 85 de părți sociale, vaoarea fiind de 10 lei. Asociați în firmă sunt Adriana Bădescu cu o cotă parte de 5,88% și Nicu Babu, cu 94,12%. Nicu Babu este administratorul firmei. Activitatea principală a firmei constă în „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

În anul 2019, firma a avut 4 salariați, la o cifră de afaceri de 15.298.849 lei, cu un profit de 5.509.838 lei.

Adriana Bădescu este asociat și administrator la Blue Griffin SRL și la Rebel Boutique SRL.


Despre Nicu Babu și firmele sale

Numele lui Nicu Babu este cunoscut în mediul de afaceri constănțean. El mai este asociat unic și administrator la Astoria Residence SRL. La Tulcea, deține cu 50% și este administrator la Fish Tour Delta SRL. Tot cu 50% și administrator este și în firma Graficons SRL. Lavdor Perla Mării SRL este o firmă unde deține 67%, fiind și administrator. Mai este asociat cu 90% la Nicolaos SRL.

La Fish Tour Delta este asociat alături de Adrian Strechie, iar administrator sunt cei doi și Alexa Iulian Diaconu. Administratorul Alexa Iulian Diaconu este administrator și la Fish Tour Mila 23 SRL și la Cafea Unic SRL, cât și asociat în Silex Clasic SRL.

Graficons SRL are 136 de contracte publice încheiate. Este asociat în firmă cu Gheorghe Goga, amândoi având funcția de administrator. Gheorghe Goga este asociat la El Sanitas 2000 SRL și la Electro Sanitas SRL, unde are și rol de administrator. Mai este asociat și administrator în altă firmă a lui Nicu Babu – Nicolaos SRL.

În Lavdor Perla Mării SRL, este asociat alături de Capital Gate Residence SRL. Nicu Babu și Gabriel Banu sunt administratorii firmei. Pe Gabriel Banu îl mai găsim în firmele Logistik Top Rent SRL, Lukactiv Concept SRL, Total Construct Logistik SRL, Capital Gate Residence SRL, Activ Logistik Concept SRL, Caurdwell Metal Group SRL, Inside Smart Project SRL, Logistik Total Rental SRL, Arun Consulting SRL și Arun Contabilitate Consultanță SRL.

A mai fost asociat la Niba Cons SRL și Clatul SA, ambele fiind radiate.

A mai fost finanțator al echipei Săgeata Năvodari.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Imobil de nouă etaje în Mamaia Nord. Astoria Building SRL a solicitat aviz de mediu (document)

Cartier rezidenţial în zona Mamaia Nord. Astoria Building solicită acord de mediu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii