Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizație emisă Euro Vial Residence SRL se poate apuca de construirea aparthotelului de 7 etaje de pe bulevardul Mamaia, din Constanța

ro

23 May, 2024 16:21 696 Marime text
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Euro Vial Residence SRL, care va construi un aparthotel în Mamaia, cu 7 etaje.
 
Mai precis, prin AC 467 din 22 mai 2024, firma va edifica pe bulevardul Mamaia nr. 478 din Constanța un imobil P +7E cu funcțiune mixtă – aparthotel și locuințe colective, cu amenajări pe parcelă aferente funcțiunii de bază și organizare de șantier. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Despre Euro Vial Residence SRL
 

Potrivit termene.ro, Euro Vial Residence SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Constanța, pe strada Nicolae Filimon, nr. 23 și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 

Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța, Mamaia, Năvodari și București.
 
Euro Vial Residence SRL este deținută de Ion Virgil Lixandru și Laurențiu Mugurel Manta și administrată de Nelu Voicilă.
 
 


În 2022, Euro Vial Residence SRL a declarat 28 de angajați, profit peste 1,43 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 18,63 de milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
Imobiliare Constanța Euro Vial Residence intenționează să ridice 3-4 blocuri de opt etaje în Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii