Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul week-end de vară stă sub semnul relaxării pentru Raci şi Scorpioni

ro

27 Aug, 2011 00:00 1900 Marime text
3.jpgBERBEC

Berbecii ar putea găsi astăzi destul de dificil să ducă la bun sfârşit cele mai simple sarcini. Se simt cam lipsiţi de energie... şi nu este de mirare având în vedere că au trecut printr-o perioadă destul de agitată. Cel mai bine ar fi să nu-şi facă planuri prea ambiţioase pentru week-end şi să dedice mai mult timp odihnei.

TAUR

Chiar dacă au chef să hiberneze astăzi, în faţa televizorului sau cu o carte în mână, Taurii ar trebui să-şi ţină totuşi telefonul aproape. Este destul de probabil să-i sune un prieten, care vrea să le spună ceva important. Poate pun la cale un plan pentru viitor sau ceva asemănător - deocamdată însă, doar în teorie.

GEMENI

Cei născuţi în zodia Gemenilor ar putea cataloga week-end-ul acesta drept unul oarecum ciudat, chiar şi pentru ei. Adică se petrec cam multe lucruri care se termină în coadă de peşte, au parte de conversaţii în care se vorbeşte una şi se înţelege alta... În fine, pe scurt, ar trebui să ia ce se întâmplă ca atare şi să nu încerce să sape prea adânc. Clarificările vor veni peste câteva zile.

RAC

Racii chiar merită o pauză - şi ce moment este mai bun decât cel în care Luna este în descreştere, precum cel de acum? Deci au voie să se retragă în carapace, să facă doar ce le trece prin cap, să stea în compania persoanelor cele mai apropiate, care înţeleg că nativii nu au chef să spună nimic. Vor reuşi în acest fel să-şi recupereze rezervele de energie fizică şi mentală.

LEU

Leii care se află într-o relaţie stabilă ar trebui să-i arate persoanei iubite cât de mult înseamnă sprijinul pe care aceasta l-a oferit necondiţionat. Un gest frumos şi, poate, un cadou sunt nişte idei foarte bune. De fapt, probabil că mulţi dintre nativi deja s-au gândit la asta şi au plănuit o seară specială.

FECIOARĂ

Pentru Fecioare, este un moment perfect pentru petrecere şi distracţie. Chiar nu ar trebui să rateze ultimul week-end de vară stând în casă şi făcând liste sau curăţenie! O ieşire din rutină, la propriu, este cea mai bună idee acum. Spontaneitatea ar trebui să fie cuvântul cheie!

BALANŢĂ

Cineva, de care Balanţele sunt foarte ataşate le va face nativilor o confesiune care îi va surprinde într-un mod foarte plăcut. Reciprocitatea este esenţială în acest caz! Totuşi, nu este încă momentul pentru a spune lumii întregi... Discreţie şi intimitate - e ceva frumos, pe care ar trebui să-l savureze în linişte.

SCORPION

Dacă au de gând să plece pe undeva, în interes de serviciu, Scorpionii ar trebui să amâne acest lucru pentru începutul săptămânii viitoare. Oricum, dacă sunt cinstiţi cu ei înşişi, nici nu prea se simţeau în stare. Mai degrabă ar suna nişte prieteni pe care să-i invite la ei acasă, la o şuetă.

SĂGETĂTOR

În principiu, şi Săgetătorii au chef de distracţie astăzi, dar ziua le-ar putea fi stricată de partenerul de cuplu, care tot face mofturi, din motive neclare pentru nativi. În acest caz, Arcaşii ar trebui să le pună în vedere că sinceritatea este mai bună decât privirile şi vorbele cu subînţeles. O discuţie deschisă, chiar dacă furtunoasă, ar lămuri problemele mult mai rapid.

CAPRICORN

Chiar dacă, în acest moment, Capricornilor li s-ar putea părea că întreg universul conspiră împotriva îndeplinirii planurilor pe care şi le-au făcut, nu e momentul să abandoneze. Au suficientă tărie de caracter şi perseverenţă pentru a depăşi obstacolele. Ca atare, curaj! Sunt pe drumul cel bun.

VĂRSĂTOR

Dacă au plănuit să se vadă cu nişte prieteni astăzi, Vărsătorii ar trebui să se înarmeze cu răbdare. Punctualitatea este o „pasăre rară" în următoarea perioadă, deci o marjă de eroare rezonabilă este mai mult decât necesară. La fel şi spontaneitatea şi flexibilitatea - dar probabil că nu era nevoie să le spunem asta.

PEŞTI

„Ce noroc am că iubitul/iubita mea este, în acelaşi timp şi cel mai bun prieten al meu" - cam aşa se vor simţi Peştii astăzi. Mulţi dintre nativi au şansa să-l redescopere pe celălalt într-un mod neaşteptat şi foarte plăcut în acelaşi timp. Da, este vorba despre romantism, înţelegere şi un sentiment foarte confortabil de siguranţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii