Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taurii reuşesc să aplaneze discuţiile din familie

ro

30 Jul, 2011 00:25 1808 Marime text
8.jpgBERBEC

Foarte multă distracţie şi aventură - aşa arată week-end-ul Berbecilor! Luna Nouă în Leu le dă un plus de energie şi chef de viaţă acestora. OK, poate că unora dintre persoanele apropiate - adică membrii familiei - această atitudine li se va părea exagerată, mai ales dacă plănuiau să facă o curăţenie generală sau să mute mobila în zilele următoare. Însă entuziasmul nativilor îi va face să ajungă repede la concluzia că treburile de zi cu zi pot fi amânat pe altă dată.

TAUR

Taurii au ocazia să rezolve nişte dispute familiale astăzi, într-un mod amiabil şi într-un cadru foarte plăcut. Cel mai probabil, este vorba despre o tensiune cu unul dintre părinţi, care va fi aplanat[ fie la o reuniune mai mare de familie, fie la o nuntă a cuiva apropiat. Cert este că reuşesc să încheie cu brio acest capitol şi să înceapă o nouă etapă, mult mai relaxată, în relaţia cu rudele.

GEMENI

Pentru Gemeni, în zilele ce urmează, vor fi în centrul acţiunii, adică exact aşa cum le place lor. Telefoanele sună în continuu, se întâlnesc cu o mulţime de oameni şi află o grămadă de informaţii picante. Dacă vor însă să le transmită mai departe, ar trebui să fie atenţi la tendinţa lor de a exagera. Dacă se joacă de-a „telefonul fără fir", ar putea să iasă prost pentru ei.

RAC

Racii o iau de la capăt cu forţe proaspete. Au terminat incursiunea destul de stresantă în trecut şi acum, cu optimism, merg mai departe. Este un eveniment care ar merita sărbătorit - cu o ieşire în compania prietenilor, spre exemplu! Deşi este week-end, ar putea primi astăzi şi o veste foarte bună legată de bani, deci au un motiv în plus să se simtă bine.

LEU

O nouă coafură, o nouă iubire, un nou plan de îmbunătăţire a vieţii, mai multă strălucire şi încredere în sine - astea sunt, pe scurt, coordonatele după care se ghidează Leii în zilele ce urmează. Asemenea guvernatorului lor, Soarele, sunt un model de inspiraţie pentru toţi cei din jur şi primesc aplauze la scenă deschisă. E cazul totuşi, să nu uite că nu sunt singuri în Univers!

FECIOARĂ

Fecioarele simt nevoia să ia o pauză. Îşi închid telefonul şi calculatorul, şi pur şi simplu, nu fac nimic. Nu trebuie să se simtă vinovate pentru asta - chiar şi ele au dreptul la momente în care altcineva să se ocupe de bunul mers al lucrurilor. Şi nici măcar nu este nevoie să dea explicaţii pentru starea lor!

BALANŢA

Informaţii noi vin astăzi din toate părţile către Balanţe. Unele dintre ele sunt contradictorii, altele sunt doar jumătăţi de adevăr în timp ce o mică parte dintre aceste noutăţi sunt cu adevărat folositoare. Noroc cu intuiţia şi logica nativilor! Vor reuşi, în timp record să-şi dea seama ce trebuie să aleagă din mulţimea de detalii cele care îi pot ajuta în planurile lor.

SCORPION

Scorpionii ar trebui să se bazeze astăzi mai mult pe raţiune decât pe simţire. Luciditatea este mai mult decât necesară pentru a procesa evenimentele care se desfăşoară cu rapiditate în jurul lor. La fel, e cazul să-şi controleze mai mult tendinţa de a reacţiona din impuls la auzul unor veşti. Calmul este mult mai folositor acum.

SĂGETĂTOR

În loc să se bazeze doar pe legendarul lor noroc, Săgetătorii ar trebui să mai şi gândească înainte de a lua o decizie care le va afecta viitorul. Dacă stau să analizeze la rece, probabil că ideea de a fugi în lume cu străinul pe care l-au cunoscut în urmă cu jumătate de oră la terasă nu este chiar aşa de grozavă pe cât părea la prima vedere. Mai ales dacă nu-i ştiu nici măcar numele de familie!

CAPRICORN

Chiar dacă, de obicei, le place să fie ei cei care controlează deciziile din familie, astăzi, Capricornii au de învăţat o lecţie despre cum nu pot să aibă întotdeauna dreptate. „Unde-s doi puterea creşte" - iată zicala după care ar trebui să se ghideze în perioada următoare. Deci, este indicat să mai ceară şi părerea sau ajutorul partenerului de viaţă!

VĂRSĂTOR

Cu atâtea planete pe Casa parteneriatelor, nu este de mirare că Vărsătorii sunt printre cele mai populare persoane din anturajul lor! Sfaturile lor sunt foarte căutate şi preţuite nu doar de prieteni, ci şi de persoana iubită. În plus, nu este exclus să primească o propunere de asociere într-o afacere destul de profitabilă.

PEŞTI

Petreceri, nunţi, botezuri - cam aşa arată programul de azi al Peştilor. Atmosfera este una plăcută şi relaxată, iar nativii se vor simţi excelent dacă nu vor băga în seamă toate nimicurile. Adică, fără bârfe răutăcioase şi fără împunsături „subtile" la adresa unor persoane pe care nu prea le sunt pe plac.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii