Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:57 20 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scorpionii şi Capricornii - o zi plină de surprize

ro

05 Aug, 2011 00:00 1380 Marime text
5.jpgBERBEC

Lucrurile se mai liniştesc astăzi pentru Berbeci, măcar parţial. Adică fie ajung la concluzia că nu le pasă de tot haosul de care şi ei sunt, măcar parţial, responsabili, fie şi-au găsit o nouă misiune, în care se vor implica trup şi suflet. Atmosfera este însă destul de încărcată în jurul lor şi, mai devreme sau mai târziu, vor fi constrânşi să dea nişte explicaţii.

TAUR

Pe Tauri îi ia pe nepregătite o veste legată de un membru al familiei. Poate este vorba despre o căsătorie sau despre venirea pe lume a unui copil! La serviciu însă, ar trebui să fie cu ochii în patru - asta pentru că nu prea le stă gândul la ce au de făcut şi există riscul să facă nişte greşeli...

GEMENI

Prinşi la mijloc între un trigon format pe semne de Pământ şi unul pe semne de Apă, Gemenii se vor simţi nevoiţi astăzi să facă apel la toată ingeniozitatea lor pentru a scăpa de ceea ce li se pare lor a fi „reguli arbitrare şi inflexibile impuse de alţi oameni rău-intenţionaţi". Adevărul este că a sosit momentul să dea ei dovadă de mai multă consecvenţă şi în vorbe, dar şi în fapte. Asta dacă nu vor să înfrunte nişte consecinţe neplăcute!

RAC

Norocul este de partea Racilor astăzi, în carieră, şi ar trebui să profite de lucrul acesta. Dacă li se oferă un job mai bine plătit sau ocazia de a se implica într-un proiect în care să demonstreze ce pot, nu este momentul să refuze. Chiar dacă asta înseamnă că vor trebui să petreacă mai puţin timp pe acasă.

LEU

Banii vor reprezenta o problemă pentru Lei doar dacă aceştia vor lăsa situaţia să scape de sub control. Adică să cheltuiască prea mult, ceea ce este extrem de tentant acum. Nu ar strica să fie puţin mai precauţi - în felul acesta vor putea să economisească suficient şi pentru vacanţa pe care şi-o doresc atât de mult!

FECIOARĂ

Cineva anume, foarte atrăgător şi sexy, pe care Fecioarele au pus ochii de ceva timp, dă semne că nu este tocmai indiferent. Nativii ar trebui să lase întrebările deoparte şi să îşi încurajeze pretendentul. Chiar nu au nimic de pierdut acum!

BALANŢA

Balanţele adoră momentele magice, petrecute în compania persoanei iubite, iar seara aceasta se anunţă a fi una în care romantismul atinge cote maxime. Nativii se vor simţi minunat, plus că, în felul acesta reuşesc să scape de toate grijile pe care le-au avut în săptămâna care se încheie. De fapt, ar fi bine să continue în acelaşi ritm şi sâmbătă, şi duminică...

SCORPION

Pentru Scorpioni, ziua de astăzi ar putea fi descrisă drept „interesantă" - mai ales seara. Nu neapărat în sensul rău al cuvântului, cât mai degrabă marcată de o serie de momente în care li se fac destăinuiri care îi vor pune pe gânduri. În principiu, este o idee bună să-şi facă şi nişte planuri de rezervă. Nu se ştie niciodată când vor avea nevoie de ele.

SĂGETĂTOR

Dacă flirtul de vacanţă al Săgetătorilor dă semne că s-ar transforma în ceva mai serios, nativii ar trebui să-şi stăpânească impulsul de a o lua la goană, de teama „complicaţiilor". Dacă sunt cinstiţi cu ei înşişi, chiar le place persoana cealaltă. Şi, până la urmă, nu ar fi frumos să aibă un partener stabil în aventurile lor?

CAPRICORN

Următoarele 24 de ore le-ar putea rezerva nişte surprize Capricornilor. Cel mai probabil, este vorba despre o împăcare cu o persoană cu care au fost certaţi ceva vreme. În cele din urmă, aceasta îşi cere scuze! Ar fi cazul să sărbătorească evenimentul.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii ar trebui să se aştepte astăzi la nişte discuţii incomode pe nişte teme pe care au încercat să le evite în ultimul timp. Ideea ar fi să nu încerce, din nou, să le pună punct, mai ales dacă este vorba despre nişte probleme sentimentale. Dacă îşi deschid inima şi îşi exprimă temerile sau speranţele, relaţia despre care este vorba va avea numai de câştigat.

PEŞTI

Sensibilii Peşti ar trebui să nu mai investească atâta energie într-un conflict surd, pe care îl au cu o persoană din anturaj. Pur şi simplu, înţepăturile şi bârfele nu vor face altceva decât să agraveze tensiunile, în loc să le calmeze. Mai bine iau puţină distanţă şi se ocupă de alte lucruri.

Ti-a placut articolul?

Comentarii