Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgetătorii se pregătesc să plece în vacanţă

ro

28 Jul, 2011 00:31 1606 Marime text
10.jpgBERBEC

Ziua începe, pentru Berbeci, sub semnul unei drame domestice. Problemele nu pornesc de la cine ştie ce chestie importantă - mai degrabă e vorba despre o dispută pe tema „cine merge să cumpere pâine astăzi" sau „cine controlează telecomanda". Nativii vor vedea în asta o ocazie de a-şi reafirma poziţia de lider în cuplu. Totuşi, mai bine ar căuta altă modalitate, ceva mai constructivă, de a-şi demonstra talentul de conducător.

TAUR

Teoretic, Luna aflată în semnul Racului, ar trebui să-i avantajeze pe Tauri - adică să fie mai deschişi, mai sensibili la problemele celor din jur, să încerce să-şi consolideze relaţia cu persoanele apropiate. Practic însă, lucrurile stau altfel. Fie sunt atât de sensibili încât îi răneşte o remarcă nevinovată, fie vor încerca să-şi consolideze relaţiile prin şantaj emoţional sau o atitudine inflexibilă. Ceva mai multă detaşare le-ar prinde bine astăzi.

GEMENI

Nişte prieteni le dau veşti bune Gemenilor astăzi. Sectorul comunicării este foarte activ, lucru care le convine foarte mult nativilor. Sunt în alertă maximă şi fac rapid conexiunile necesare, astfel încât reuşesc să profite la maximum de situaţiile noi din viaţa lor. Activităţile de grup îi avantajează, şi din acestea au oportunitatea să câştige şi nişte bani.

RAC

O zi destul de solicitantă îi aşteaptă pe Raci astăzi. Nu e vorba neapărat că ar avea multe lucruri de făcut sau că acestea ar fi prea complicate. De fapt, lucrurile ar putea merge destul de bine dacă nativii nu ar căuta semnificaţii ascunse şi intenţii malefice în orice persoană cu care au de-a face. Câteva exerciţii de autocontrol ar fi foarte indicate, azi, pentru temperamentalii nativi.

LEU

Venus îşi face intrarea triumfală în Leu, deci cei născuţi în această zodie au toate motivele să aibă o zi foarte bună. Micul benefic înseamnă bani, dragoste, optimism, strălucire şi, de ce nu, un look fantastic! Atenţie totuşi la tendinţa de a exagera - puţină modestie dă bine, chiar şi la o divă!

FECIOARĂ

Calm şi răbdare - iată ce le caracterizează pe Fecioare astăzi. Nativii reuşesc să se distanţeze de tumultul cotidian şi să ia nişte decizii înţelepte cu privire la viitorul lor. Fie că este vorba despre un capitol din viaţa lor profesională sau sentimentală, hotărârile lor sunt bazate pe o analiză realistă a situaţiei. Chiar ştiu mai bine decât ceilalţi ce au de făcut!

BALANŢĂ

Nişte situaţii stresante mai vechi revin astăzi în viaţa Balanţelor. Fie este vorba despre un şef care şi-a adus aminte de un conflict cu nativii de acum câteva luni şi vrea să-l pună, din nou, pe tapet, fie persoana iubită ridică, din nou, nişte pretenţii absurde. Spiritele se aprind, însă, din fericire, e vorba doar despre o situaţie trecătoare.

SCORPION

Începând de astăzi, Scorpionii au o perioadă cum nu se poate mai bună la muncă. Li se dă şansa să arate ce pot, iar nativii vor întrece aşteptările. Atuurile lor? Încrederea în propriile forţe, luciditatea, atitudinea de învingător, hărnicia, plus o doză serioasă de charismă. În ritmul acesta, pot foarte uşor să ajungă la poziţia pe care o visau.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt pe picior de plecare astăzi. Fie că este vorba despre o vacanţă în cealaltă parte a lumii, sau despre o vizită de o după-amiază la nişte prieteni din afara oraşului, nativii abia aşteaptă. Le va prinde foarte bine această ieşire, mai ales că atmosfera este una plină de energie pozitivă.

CAPRICORN

Puţine persoane reuşesc astăzi să reprezinte o competiţie reală pentru ambiţioşii Capricorni. La birou, în sala de forţă sau acasă, nativii au un singur motto - ei trebuie să fie cei mai buni. Şi chiar le iese! Ideea ar fi să nu exagereze totuşi - de fapt, lumea, în general, nu este împotriva lor.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii revin astăzi în centrul atenţiei. Primesc o invitaţie care îi va măguli, oamenii îi caută, prezenţa lor este dorită în diferite cercuri. Este, de asemenea, o ocazie foarte bună pentru a lămuri nişte neînţelegeri care le ameninţau un proiect profesional. Şi pe plan personal le merge excelent: primesc o vizită mult aşteptată sau se hotărăsc chiar ei să plece la drum.

PEŞTI

Nişte cheltuieli neprevăzute le cam destabilizează bugetul Peştilor. Cel mai probabil este vorba despre o achiziţie de ultim moment, nu foarte necesară, dar mult prea tentantă. Vestea bună este însă că reuşesc să se redreseze rapid. Atenţie astăzi la oboseală - mai multă odihnă şi o hidratare corectă îi vor ajuta să se simtă mai în formă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii