Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raci şi Peşti! Daţi dovadă de mai multă răbdare astăzi!

ro

12 Aug, 2011 00:45 2133 Marime text
10.jpgBERBEC

Pe agenda zilei Berbecilor se vor ivi, inevitabil, astăzi, nişte întâlniri cu prietenii care s-ar putea prelungi până mai târziu în noapte. Este rost de petrecere şi dans! Reuşesc, în felul acesta să scape de toate tensiunile care s-au acumulat în cursul săptămânii. Cât despre oboseală - au timp suficient să doarmă în week-end!

TAUR

Intrarea Lunii în nonconformista zodie a Vărsătorului îi destabilizează puţin pe Tauri. Adică au de-a face cu nişte lucruri cam încurcate pe la muncă, o ieşire din rutină sau măcar, cu nişte colegi care se manifestă într-un mod imprevizibil. În loc să încerce să aducă lucrurile pe „calea cea dreaptă", mai bine ar profita de atmosfera creativă.

GEMENI

În cele din urmă, începe să răsară soarele şi pe strada Gemenilor! Adică îi mai lasă lumea în pace şi, în cele din urmă, discuţiile pe care le tot poartă de ceva vreme încep să dea şi roade. Adică lucrurile se pun în mişcare. Nu e cazul însă să forţeze nota - toate la timpul lor!

RAC

Încă puţină răbdare - de asta au nevoie Racii astăzi. E adevărat, au o grămadă de lucruri de terminat pe la muncă şi, la un moment dat, vor avea senzaţia că ar trebui să se cloneze ca să le rezolve pe toate. De fapt, au nevoie doar să fie mai organizaţi şi să nu intre în panică. Dacă au mintea limpede, pot să fie mult mai eficienţi.

LEU

Leii au o zi norocoasă astăzi, de care ar trebui să profite la maximum. Conjuncţia Soarelui cu Venus în zodia lor risipeşte incertitudinile, mai ales în ceea ce priveşte dragostea şi banii. Adică nativii şi mai ales nativele sunt de-a dreptul strălucitori şi atrag complimente şi admiratori. În plus, s-ar putea să primească şi un cadou.

FECIOARĂ

Nativii din Fecioară sunt cam obosiţi şi fără chef astăzi. E adevărat, au avut câteva zile destul de încărcate şi ar fi cazul să îşi dea voie să se mai relaxeze - doar nu sunt roboţi. Un film bun sau o carte citită pe canapea, sunt nişte alegeri bune pentru o seară calmă, petrecută acasă.

BALANŢĂ

Iubirea pluteşte în aer în viaţa Balanţelor - nu chiar în acelaşi mod dramatic ca la Lei, ci mai degrabă într-un fel subtil şi eteric. Primesc un mesaj de la un admirator secret, care le va face inima să bată mai repede. Ar trebui să răspundă mai repede, poate este rost şi de o întâlnire!

SCORPION

Nemulţumirile adunate de Scorpioni ar putea răbufni astăzi într-un mod deloc plăcut. E rost de nişte certuri pe acasă, cu partenerul de viaţă, care ar putea fi ţinta unei descărcări emoţionale a nativilor. Celălalt ar trebui să dea dovadă de înţelegere şi să nu se streseze prea mult. Este vorba doar despre o „furtună" de vară, care va fi uitată foarte repede.

SĂGETĂTOR

Un partener de afaceri sau o rudă nu prea apropiată le creează nişte probleme financiare Săgetătorilor astăzi. Au încurcat nişte acte, nu au plătit facturi la timp - ceva de genul acesta, şi va fi nevoie de intervenţia Arcaşilor pentru a pune lucrurile în ordine. Nu este momentul totuşi să se supere prea tare - să greşeşti, este omeneşte.

CAPRICORN

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de solicitantă pentru Capricorni, în ceea ce priveşte banii, în primul rând. Li se cere un împrumut sau trebuie să achite o datorie mai veche, cert este că lucrurile nu stau prea roz pe partea asta. În plus, atenţia mare la relaţia cu persoana iubită! Aici pot apărea nişte fricţiuni.

VĂRSĂTOR

În continuare, viaţa Vărsătorilor stă sub semnul agitaţiei. Fac nişte pregătiri, posibil pentru o plecare sau poate vine cineva la ei şi trebuie să-şi primească aşa cum se cuvine musafirii! Deci, este bine să se trezească de dimineaţă şi să-şi facă un plan de bătaie cât mai structurat.

PEŞTI

O zi obişnuită, fără prea mari suişuri sau coborâşuri - cam aşa arată următoarele 24 de ore din viaţa Peştilor. Cei care aşteaptă o veste sau o confirmare, ar trebui să se înarmeze cu mai multă răbdare. Răspunsul va mai întârzia sau, cel puţin în primă fază, nu va fi cel dorit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii