Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peştii primesc sarcini suplimentare la serviciu

ro

01 Aug, 2011 00:00 1609 Marime text
horoscop-foto.jpgBERBEC

Punct şi de la capăt - asta este atitudinea Berbecilor astăzi. Nativii care au tot amânat să facă nişte schimbări foarte necesare în carieră vor prinde curaj astăzi şi, în cele din urmă, vor spune lucrurilor pe nume. Ori îşi dau demisia şi îşi găsesc ceva mai bun, ori sunt în cele din urmă promovaţi - cert este că lucrurile se pun în mişcare!

TAUR

La finalul acestei zile, este foarte probabil ca Taurii să tragă nişte concluzii care le vor fi de folos pe termen lung - chiar dacă este vorba despre o lecţie care, iniţial, va avea un gust amar. Vor învăţa ca este mai bine să fie prudenţi în relaţiile cu alte persoane pe care nu le cunosc prea bine. Asta probabil pentru că au avut încredere în cine nu trebuie şi acea persoană i-a dezamăgit într-un fel sau altul.

GEMENI

Gemenii ar trebui să mai revină cu picioarele pe pământ. Gata, week-end-ul s-a terminat şi este momentul să se reapuce serios de muncă. Mai ales că şefii sunt cu ochii pe ei şi îi vor taxa dacă stau prea mult la cafele! Partea bună este că au suficientă energie pentru a-şi termina treaba în timp record.

RAC

Racii se gândesc să facă nişte investiţii pe termen lung astăzi. Ori să depună nişte bani în bancă, pentru zile negre, ori să cumpere un teren sau o casă. E cazul să se grăbească puţin! Spre seară, ar putea auzi nişte bârfe care îi deranjează, dar pe care nu trebuie să le pună la suflet.

LEU

Leii ar trebui să profite cât mai pot de conjunctura astrală favorabilă şi să pună cât mai multe lucruri în mişcare sau să finalizeze nişte discuţii în ceea ce priveşte afacerile. Cei care au de semnat documente sau de încheiat contracte cu băncile, ar trebui să se grăbească. Asta pentru că, în curând, Mercur intră în mişcare retrogradă pe semnul lor, iar asta va complica destul de mult lucrurile.

FECIOARĂ

Cei născuţi în zodia Fecioarei încep săptămâna fără prea mare tragere de inimă. Sunt cam morocănoşi, tăcuţi şi, dacă ar fi după ei, ar vrea ca toată lumea să-i lase în pace. O infuzie de optimism nu le-ar strica astăzi. Oricum, nu prea au cum să evite contactul cu alţi oameni!

BALANŢĂ

Pe de o parte, Balanţele primesc astăzi un ajutor bănesc de care aveau mare nevoie, din partea familiei, lucru care ar trebui să-i bucure pe nativi. Pe de altă parte, însă, apar nişte discuţii neplăcute la muncă. Ori li se cere să stea peste program, ori un coleg are o zi mai proastă şi este certăreţ. Din fericire însă, tensiunile sunt trecătoare şi, cu puţină diplomaţie, nativii le vor aplana rapid.

SCORPION

Scorpionii ar trebui să se abţină de la a complica lucrurile în mod inutil în viaţa lor personală. Pe scurt, e cazul să nu fac[ dezvăluiri unor oameni pe care nu îi cunosc suficient de bine. Tăcerea este de aur astăzi! Mai bine se concentrează pe lucrurile concrete pe care le au de făcut.

SĂGETĂTOR

Nervii Săgetătorilor vor fi astăzi solicitaţi la maximum de o persoană care îi implică în rezolvarea unei probleme foarte complicate, în parte fără voia lor. Poate este vorba despre un şef sau despre un coleg de la serviciu, care le pasează un contract sau un client foarte dificil. Cert este că nativii se pot descurca, destul de bine chiar, deşi nu se poate spune că îi încântă prea mult să facă astfel de favoruri.

CAPRICORN

Capricornii au nevoie astăzi, dar şi în zilele următoare, de prudenţă şi răbdare, chiar mai mult decât de obicei. Este o idee bună să-şi facă o idee clară cine este de partea lor şi cine nu, pentru că urmează o perioadă destul de solicitantă atât la muncă, dar şi în relaţia cu partenerul de viaţă. Deci, atenţie maximă!

VĂRSĂTOR

Vărsătorilor - numai de bine astăzi! Este o zi de care ar trebui să profite la maximum, mai ales cei care vor să semneze un contract de asociere într-o afacere. În plus, cei care sunt implicaţi într-un demers juridic, ar trebui să se aştepte la o evoluţie rapidă, în favoarea lor. Şi pe plan sentimental, lucrurile arată excelent.

PEŞTI

La serviciu, Peştii ar putea primi nişte responsabilităţi suplimentare, lucru care nu se poate spune că îi încântă. Programul pe care şi l-au făcut pentru zilele următoare ar putea fi dat peste cap, pentru că vor avea mai puţin timp liber. Este cazul să ceară mai multe clarificări şi, eventual, o redistribuire a sarcinilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii