Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Capricornii simt nevoia unei „infuzii" de optimism

ro

17 Aug, 2011 00:00 2176 Marime text
2.jpgBERBEC

Conjuncţia Lunii cu Uranus îi agită astăzi pe nativii din Berbec. Sunt mai imprevizibili, certăreţi şi impulsivi - mai ales faţă de prietenii apropiaţi sau partenerul de cuplu. Ceilalţi trebuie să realizeze că este doar o fază trecătoare în viaţa nativilor, să aibă puţină răbdare cu ei şi, mai ales, să nu pună la suflet eventualele cuvinte dure pe care Berbecii le aruncă.

TAUR

Dintre toate zodiile, se poate spune despre Tauri că sunt cei mai cu picioarele pe pământ. Simţul lor pragmatic şi răbdarea sunt atuurile nativilor şi vor avea mare nevoie de ele, mai ales dacă au de-a face cu semne cardinale (adică Berbeci, Balanţe, Raci şi Capricorni)! Ideea ar fi să nu se piardă cu firea în faţa pretenţiilor exagerate ale celorlalţi.

GEMENI

Progres - acesta este cuvântul cheie pentru cei născuţi în zodia Gemenilor! Este adevărat, nu este un progres pe cât de mare şi l-ar dori ei, însă, încet, încet, lucrurile încep să se concretizeze în viaţa nativilor. Fie găsesc un partener de încredere, alături de care să pună bazele unei afaceri lucrative, fie trec cu brio de un interviu pentru un job. Cert este că lucrurile intră pe un făgaş de normalitate.

RAC

Racii ar trebui să se pregătească sufleteşte pentru câteva zile ceva mai dificile. Nişte promisiuni care li s-au făcut mai demult se dovedesc a fi doar vorbe în vânt sau, cel puţin, se schimbă datele problemei. Acest lucru îi cam dezechilibrează pe nativi, care vor fi forţaţi să-şi schimbe planurile de viitor. Totuşi, nu e cazul să ia lucrurile în tragic. Au nevoie doar de puţin mai multă flexibilitate.

LEU

Leii sunt foarte influenţabili astăzi şi îşi fac tot felul de iluzii, dintre cele mai frumoase, dar care, din păcate, au prea puţină legătură cu realitatea. Partea bună este că, totuşi, îl au pe Venus de partea lor - adică lucrurile se rezolvă bine, în cele din urmă. Totuşi, ca idee, ar trebui să evite să ia decizii prea importante astăzi.

FECIOARĂ

Atenţie mare la bani - acesta este mesajul zilei pentru Fecioare! Riscă să piardă o sumă din neatenţie sau pentru că au avut prea mare încredere într-o persoană care, de fapt, avea alte intenţii. De aceea, este bine să pună cât mai multe întrebări şi dea dovadă de cât mai multă precauţie. Până la urmă, paza bună trece primejdia rea.

BALANŢĂ

Ziua de astăzi ar putea fi una destul de solicitantă pentru Balanţe, care sunt cu nervii întinşi la maximum! Din cauza Lunii în conjuncţie cu Uranus, nativii sunt foarte agitaţi şi predispuşi la gesturi extreme. Adică exact ceea ce nu le stă în fire. Înainte să intre într-un conflict pe tema unei chestii care este mai degrabă în capul lor, ar trebui să respire adânc şi să facă ce ştiu mai bine. Adică, să vadă şi punctul de vedere al interlocutorului.

SCORPION

Pentru Scorpioni, ziua de astăzi aduce nişte veşti bune în ceea ce priveşte relaţia de cuplu sau contractele pe care le au de semnat. Adică, sunt în continuare pe val! În schimb, au o oarece tendinţă de a exagera cu lucrurile bune - mâncare, băutură sau petreceri - pe care ar trebui să încerce să o controleze. Nu de alta, dar consecinţele nu sunt dintre cele mai plăcute.

SĂGETĂTOR

Latura „domestică" a Săgetătorilor iese astăzi la iveală. Adică se ocupă de treburile casnice, de plătit facturi, fără să comenteze ca în alte dăţi. În sufletul lor, se simt mai liniştiţi şi chiar au nevoie mai mult de stabilitate şi căldura căminului decât de aventuri! În concluzie, o zi liniştită, frumoasă şi productivă.

CAPRICORN

Cumva, Capricornilor li se taie tot elanul creativ astăzi. Să fie de vină oare faptul că lucrurile pentru care s-au zbătut atât tot nu le ies? Tentaţia de a se retrage într-o carapace este foarte mare, se simt neînţeleşi de cei din jur şi li se pare că ei sunt singurii care duc greutatea lumii pe umerii lor. O infuzie de optimism - acesta este remediul de care au mare nevoie acum!

VĂRSĂTOR

Sinceritatea caracteristică Vărsătorilor le-ar putea aduce nişte probleme nativilor astăzi. Asta pentru că adevărurile tăioase şi fără menajamente pe care le spun ar putea fi interpretate de interlocutori drept o adevărată declaraţie de război. Este momentul să fie ceva mai înţelegători şi să gândească de două ori înainte de a spune ceva, mai ales unui şef sau unei alte persoane cu autoritate.

PEŞTI

Peştii ar trebui să aibă o zi relativ fără probleme, atâta vreme cât nu cedează tentaţiei de face nişte cheltuieli care nu-şi au rostul. Acest lucru este în primul rând valabil pentru femeile din această zodie, pe care probabil le tentează foarte mult o partidă serioasă de shopping. O idee bună ar fi să-şi facă măcar o listă cu lucrurile de care au într-adevăr nevoie!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii