Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini incredibile. Cum arată restaurantul Beirut din Constanța, mistuit de un devastator incendiu în urmă cu patru ani. Trei tinere au ars de vii (fotoreportaj+video)

ro

05 Apr, 2018 21:09 7580 Marime text
Au trecut patru ani de la o tragedie care a îndoliat trei familii din Constanța. Un incendiu devastator a cuprins restaurantul Beirut situat în centrul municipiului Constanța, la doar câteva sute de metri de sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. 

În miez de noapte flăcările care au cuprins restaurantul s-au extins cu o viteză năucitoare iar cele trei tinere au rămas prizoniere în clădire. 

În prezent restaurantul este închis, iar în interior imaginile sunt dezolante. Urmele incendiului sunt vizibile cu ochiul liber, totul fiind devastat în imobil. 

La patru ani de la tragedie rudele au venit astăzi în fața localului însoțite de un preot care a susținut o slujbă de pomenire. 

Durerea rudelor este departe de a fi stinsă, mai ales că instanța încă nu a dat o sentință definitivă în acest caz. 

Amintim că restaurantul Beirut a fost distrus de un incendiu, în noaptea de 4-5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
 
Cea mai mare pedeapsă a primit-o George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut, respectiv zece ani de detenţie.
 
În ceea ce priveşte partea civilă, instanţa a acordat despăgubiri de aproape opt milioane de euro, ceea ce reprezintă o premieră în Justiţia din Constanţa, având în vedere că infracţiunile sunt din culpă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii