Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legături cu celebrul dosar al restaurantului Beirut! G.N.K. Shipping & Trading LD SRL a intrat în faliment

ro

08 Aug, 2022 15:14 1355 Marime text


Societatea comercială G.N.K. Shipping & Trading LD SRL a intrat în faliment! Decizia a fost luată azi, 08 august 2022, de Tribunalul Constanța.
 
Instanța a desemnat, în mod provizoriu, în calitate de lichidator judiciar, pe practicianul în insolvenţă Dovîncescu I.P.U.R.L. și a fixat termen pentru examinarea stadiului procedurii pentru data de 24.10.2022.
 
SC G.N.K. Shipping & Trading LD SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în Ovidiu, și se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare.

Pentru anul trecut, cu un singur angajat, firma a raportat o cifră de afaceri de 0 lei, cheltuieli de 601.491 lei și un profit net de 83.963 de lei.
 
Asociat unic este Kabous Mounib, cetățean suedez.
 
G.N.K. Shipping & Trading LD SRL este administrată de Antoine Karam, Charbel Karam și de Kabous Mounib.
 
Antoine Karam mai apare în Middle East Trading SRL, din Constanța, iar Karam Charbel mai apare în Domino Star International SRL.
 
SC Middle East Trading SRL apare în celebrul dosar al restaurantului Beirut, distrus de un incendiu, în data de 5 aprilie 2014, când şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
 
Middle East Trading SRL are ca asociați Karam Antoine și Karam George (decedat), condamnat în celebrul dosar al restaurantului Beirut.
 
Într-un alt dosar, Tribunalul Constanța a respins, în luna mai 2022, deschidere a procedurii simplificate a insolvenţei, ca neîntemeiată.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii