Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:10 23 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un migrant, găsit în viaţă la Miami în trenul de aterizare al unui avion venit din Guatemala (VIDEO)

ro

28 Nov, 2021 19:54 976 Marime text
  • Migrantul, în vârstă de 26 de ani şi a cărui naţionalitate nu a fost precizată, a fost transportat la spital pentru evaluare medicală.


Poliţia de frontieră americană, citată de AFP, a transmis duminică, 28 noiembrie, că un migrant clandestin care s-a ascuns în compartimentul trenului de aterizare al unui avion al companiei American Airlines a supravieţuit miraculos unui zbor de aproape trei ore între Guatemala City şi Miami.


Migrantul, în vârstă de 26 de ani şi a cărui naţionalitate nu a fost precizată, a fost transportat la spital pentru evaluare medicală.


O înregistrare video distribuită pe internet şi preluată de mass-media americane arată un bărbat îmbrăcat doar cu o vestă lejeră, dezorientat şi care se aşează jos pe platforma aeroportului, sub privirile îngrijorate ale angajaţilor ce sunt auziţi spunând: ''a supravieţuit'', scrie agepres.ro. Autorităţile americane au avertizat cu această ocazie asupra riscurilor majore la care se supun migranţii ce recurg la călătorii în acest mod. În compartimentul trenului de aterizare al avioanelor temperaturile scad foarte mult de la o anumită altitudine, astfel că migranţii clandestini care se ascund acolo riscă să moară de hipotermie sau din lipsă de oxigen, ori să cadă din avion la decolare sau la aterizare.
Sursa captură-video: Youtube/ Storyful Media

Ti-a placut articolul?

Comentarii