Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGI Migrant din Sri Lanka, depistat ilegal, în județul Prahova

ro

09 Oct, 2023 12:28 770 Marime text
Sursa foto: IGI

 
  • Polițiștii de Imigrări din Prahova au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat din Sri Lanka, care nu mai îndeplinea condițiile de ședere pe teritoriul României
  • Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile de pe teritoriul țării noastre
 
 Potrivit Insepctoratului General pentru Imigrări, la data de 7 octombrie a. c., polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Prahova, în cooperare cu polițiști ai Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, au desfășurat o acțiune în stațiile CFR, de pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea migrației ilegale.
 
În cadrul acțiunii au fost legitimate 24 de persoane, dintre care doi cetățeni străini. Ca urmare a verificărilor efectuate a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din Sri Lanka, care nu mai avea drept de ședere valabil pe teritoriul țării noastre, adaugă sursa menționată.
 
„Bărbatul a intrat legal în România, în scop de angajare în muncă, însă la momentul depistării nu mai îndeplinea condițiile de ședere pe teritoriul țării noastre. Pe numele persoanei în cauză a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile”, încheie sursa.
 

Citește și
Firmă amendată cu 40.000 lei pentru angajarea unor migranți fără forme legale
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii