Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou episod al stenogramelor Ce spune preşedintele Sed Lex despre discuţia cu Blejnar şi omu' de la Constanţa „băgat în gura lupului"

ro

22 Oct, 2012 21:00 1830 Marime text
blejnar-SorinBlejnar2.jpgScandalul stenogramelor recent date publicităţii din dosarul penal al lui Sorin Blejnar, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, continuă cu un lider de sindicat. Astfel, după anunţarea interceptării preşedintelui României, Traian Băsescu, dar şi a fostului ministru al Turismului, Elena Urdea, printre cei înregistraţi de procurori se află şi preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor„Sed Lex", Vasile Marica. Concret, pe Internet circulă o presupusă convorbire avută de şeful de la Sed Lex cu fostul preşedinte de la ANAF.

În continuare, redăm stenograma presupusei convorbiri telefonice dintre cei doi, aşa cum a fost ea postată pe diverse site-uri de Internet:

„Sorin Blejnar: Da, Vasile!

Vasile Marica: Salut, domn' preşedinte. Ce faci?

Sorin Blejnar: Salut, salut, uite pe aicia, îmi scoteam telefoanele din buzunar că sunase cineva şi i-am închis văd.

Vasile Marica: ...o singură întrebare, acolo la Constanţa îmi reproşează omu' ăla că l-am băgat în gura lupului şi că acuma îl execuţi.

Sorin Blejnar: Nu îl execută nimeni!

Vasile Marica: Nu?

Sorin Blejnar: Nu!

Vasile Marica: A venit o decizie.

Sorin Blejnar: Ei, lasă că o să mai vină încă una, pa.

Vasile Marica: Să-ţi dea Dumnezeu sănătate!

Sorin Blejnar: Pa, pa."

Având în vedere cele mai sus precizate, am încercat să obţinem un punct de vedere de la preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor„Sed Lex", Vasile Marica, însă acesta a fost zgârcit în declaraţii. „Aia este stenograma! Eu nu o comentez. Sănătate şi la revedere. V-am lăsat pe voi să vorbiţi ce vreţi voi (n.r. jurnaliştii) despre treaba asta (n.r. despre stenogramă). Nu-mi fac nicio problemă!", a conchis Marica. După cum arătam şi în ediţiile trecute, deja celebrele stenograme în care apare atât numele lui Traian Băsescu, al Elenei Udrea şi, mai nou, al lui Vasile Marica, au fost realizate în dosarul penal în care Sorin Blejnar este judecat de Tribunalul Braşov, alături de mai multe persoane. Obiectul cauzei este „iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii