Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimis în judecată de Bodean pentru că l-ar fi şantajat pe Băsescu Ginerele lui Bercea Mondial, sub control judiciar (rechizitoriu)

ro

08 Jul, 2015 00:00 1602 Marime text
Nermin Apzait, judecător al Tribunalului Constanţa, a decis înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu luate faţă de Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, cu cea a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Pe timpul cât se va afla sub control judiciar, Constantin va fi obligat, printre altele, să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei, să nu se apropie de partea civilă Mircea Băsescu şi de membrii familiei părţii civile Băsescu Mircea, de martorul Marian Adrian Căpăţână, din prezenta cauză, şi de membrii familiilor acestuia. Aceeaşi instanţă a hotărât ca Izaura Anghel, soţia lui Constantin şi fiica lui Bercea Mondial, precum şi fratele acesteia, Grinică Ion Anghel, să rămână sub control judiciar. Familia Anghel a fost trimisă în judecată de Andrei Bodean, procuror DNA Constanţa, pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, fostul președinte al României. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 22 iulie.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată pentru şantaj Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii