Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sfanta" Mihaela, cu dosar penal

ro

11 Nov, 2009 02:04 2031 Marime text

Când sunt puse pe „produs", prostituatele nu ţin cont de sărbători religioase şi profită din plin de orice ocazie. Aşa se pare că a fost şi-n cazul Mihaelei Marin.

În vârstă de 29 de ani, din localitatea Balaciu, judeţul Ialomiţa, aceasta a preferat să presteze la Constanţa, piaţa oferindu-i mai multe posibilităţi de a scoate bani. În seara de 8 spre 9 noiembrie, exact de ziua numelui său, Mihaela şi-a găsit un client dornic de o aventură. Aşa se face că, aflaţi într-un raid prin zona de acţiune a tinerei, poliţiştii Secţiei 2 au surprins-o în timp ce întreţinea raporturi sexuale orale cu un bărbat în parcarea unui bloc situat pe bulevardul Tomis.

Nu ştim dacă, fiind ziua ei, a făcut o reducere de preţ, cert este că plăcerea oferită îl costa pe individul respectiv doar 20 de lei. Însă, apariţia poliţiştilor le-a stricat înţelegerea. „Sfânta" Mihaela s-a ales cu dosar penal, fiind cercetată în stare de libertate pentru prostituţie, iar individul dornic de senzaţii tari în zone publice s-a pricopsit cu o amendă, categoric mai mare decât preţul pretins de Mihaela pentru serviciile prestate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii