Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seful DGA a tamponat un politist de frontiera

ro

20 Jun, 2009 22:18 2466 Marime text
frontiera.jpgCamil Manea, şeful DGA Constanţa, a provocat o tamponare taman în curtea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa, unde se află şi sediul Direcţiei Generale Anticorupţie. 

Accidentul a fost unul uşor şi s-a soldat cu pagube materiale minore. Potrivit anchetatorilor, evenimentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orelor 19.00, când Manea l-ar fi intrat cu maşina în autoturismul unui poliţist de frontieră, care tocmai ieşea din tură şi pleca acasă. Cei doi oameni ai legii s-au prezentat imediat la sediul Poliţiei Rutiere, unde au declarat tamponarea şi unde au fost testaţi cu aparatul Drager. Conform declaraţiilor subinspectorului Marius Ghiţă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, rezultatele alcooltestului au scos la iveală că niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Pentru că tamponarea s-a produs în curtea IJPF şi nu pe un drum public, în cauză s-a întocmit un proces verbal şi i s-a dat un avertisment lui Camil Manea. Totodată, au fost eliberate şi adeverinţe care să servească pentru repararea autoturismelor avariate. Şeful DGA Constanţa şi poliţistul de frontieră au părăsit sediul SPR în jurul orei 23.00. Camil Manea nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere în legătură cu cele înâmplate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 21 Jun, 2009 20:50 Odata si odata trebuia sa se intample. Nimeni nu vede de mai bine de un an cum Manea isi invata fiul de numai 5 ani sa conduca Laguna prin curtea inspectoratului.
  • incorect 20 Jun, 2009 17:51 La volan era fiul lui Manea.