Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase răniţi duşi la spital Autorul tragediei rutiere soldată cu doi morţi, bodyguard la Save & Self Security

ro

01 Feb, 2011 00:00 2422 Marime text
Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă pe numele lui Dumitru Sorin Felciuc, în vârstă de 26 de ani, din Constanţa, autorul tragediei rutiere din apropierea reprezentanţei Dacia. Ieri, medicii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa au stabilit şi alcoolemia lui Felciuc, document pe care îl vor trimite rutieriştilor abia după ce Inspectoratul de Poliţie al Judeţului va plăti analizele. Dumitru Sorin Felciuc era angajat al firmei de pază Save & Self Security.

Cercetările continuă în cazul accidentului rutier din seara zilei de sâmbătă, eveniment care a avut loc pe drumul ce leagă localitatea Valu lui Traian de municipiul Constanţa, în urma căruia două persoane au decedat printre care şi şoferul vinovat, iar alte şase au fost duse la spital. Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa spun că pe numele lui Dumitru Sorin Felciuc, fost angajat al Save & Self Security, a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, precum şi vătămare corporală gravă din culpă, urmând ca procurorii să dispună neînceperea urmăririi penală dat fiind că autorul a decedat. Ieri, Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa a stabilit că Felciuc nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului. Amintim că, deşi nu avea permis de conducere, Dumitru Sorin Felciuc a condus un automobil marca BMW, cu numere de înmatriculare de Bulgaria, dinspre Valu lui Traian către municipiul Constanţa.

Viteză !

Poliţiştii de la Rutiera Constanţa mai spun că în momentul în care a ajuns în dreptul reprezentanţei Dacia, Felciuc a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe sensul opus de mers, lovind un microbuz, ulterior o Skoda condusă de Cristian Gavrizescu, de 20 de ani, din Bucureşti. În BMW se mai afla Gabriel Adrian Costea, de 18 ani, şi cele două surori ale acestuia, Ramona şi Mariana, iar în Skoda Ionuţ Gurău, Eduard Băncilă, ambii de 18 ani, cu domiciliul în Bucureşti, şi Alina Bucur din Medgidia. În urma impactului, Dumitru Sorin Felciuc şi Gabriel Adrian Costea au decedat. Supravieţuitorii au fost duşi la spital, unul fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă, iar restul fiind duşi în Ortopedie, Chirurgie şi Neurochirurgie. Urmează ca experţii să stabilească viteza de deplasare a BMW-ului, precum şi circumstanţele care au dus la producerea accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 02 Feb, 2011 10:22 sinr firme ale unor politisti -civilii sint ante fata...sa va zica rapotan citi bani iau de la firme si moraru si nita procurorul -dga sri dna sa deschida o ancheta sa le supravegheze t o