Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a împuşcat în cap cu arma de serviciu Dramă în familia unui instructor din cadrul Şcolii de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ (galerie foto)

ro

20 Jun, 2014 00:00 2640 Marime text
Un eveniment îngrozitor a tulburat liniştea dimineţii de ieri. Un bărbat de 46 de ani a fost găsit împuşcat în cap la Şcoala de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ din Constanţa. El a fost transportat imediat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar în ciuda eforturilor medicilor, după numai câteva ore de la producerea evenimentului, bărbatul a decedat.

La ora 6.55, Gheorghe Turtoiu, de 46 de ani, absolvent al Şcolii de Maiştri Militari din Constanţa, a fost găsit împuşcat în cap. Locotenent comandor Valentin Nae a declarat că rana a fost făcută în zona tâmplei drepte. Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat de urgenţă la spital. Bărbatul intrase în stop cardio-respirator. A fost internat în stare foarte gravă, intubat şi ventilat artificial. Organismul însă nu a rezistat, iar maistrul militar principal a decedat.

Absolvise Şcoala Militară de Maiştri şi era instructor

Gheorghe Turtoiu a absolvit Şcoala de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu“, specializarea Instalaţii şi motoare electrice, în anul 1989. Din anul 1989 până în 1995 a lucrat în Divizionul de Arme Militare, apoi s-a transferat la şcoala militară în care a activat până la finalul vieţii. Bărbatul era căsătorit şi avea un copil. Le preda elevilor care urmau specializările Electromecanică Navală, Construcţia şi vitalitatea navei şi Prevenirea şi stingerea incendiilor. De asemenea, instructorul se ocupa de formarea maiştrilor militari pentru prima funcţie în specialităţile Motoare şi maşini navale şi motoare şi Instalaţii electrice.
Potrivit unor surse, bărbatul s-ar fi împuşcat cu arma din dotare, pe care o avea asupra sa deoarece asigurase serviciul de permanenţă cu o noapte în urmă. Înainte de a face acest gest, maistrul militar principal a lăsat un bilet de adio. În cauză, poliţiştii au deschis o anchetă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii