Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Cine este polițistul găsit mort în Cumpăna. Detalii de ultim moment! (VIDEO)

ro

01 Dec, 2023 09:59 3804 Marime text
Un poliţist în vârstă de 22 de ani a fost găsit împuşcat, joi seară, în comuna Cumpăna din judeţul Constanţa, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

Acesta este R.S., de 22 de ani, din județul Vâlcea.

Oficial de la IPJ Constanța

 La data de 30 noiembrie, în jurul orei 20.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Constanța a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Cumpăna, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din județul Vâlcea.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

Citește și:

Un polițist din cadrul IPJ Constanța, găsit mort! Primele imagini cu locul tragediei și cu mașina de Poliție (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii