Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcurile din Eforie, vandalizate de hoti

ro

30 Apr, 2010 03:08 1454 Marime text
La Eforie, au fost semnalate în ultima perioadă, mai multe furturi din parcurile oraşului. Cei care au contribuit la soluţionarea cazurilor sunt lucrătorii Poliţiei Comunitare Eforie. Vandalizările au culminat cu sustragerea unei bănci din fier forjat, din Parcul Dezrobirii din Eforie Nord, însă, în urma investigaţiilor, oamenii legii i-au identificat pe suspecţi, stabilind că este vorba despre George Mocanu şi Dumitru Dragomir. Cei doi au fost predaţi Poliţiei Naţionale, în prezent fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Recent însă, poliţiştii s-au mai confruntat cu alte două cazuri de furt, în urma cărora doi cetăţeni, Ioan Albescu şi Elena Chetreanu, au primit amenzi de câte 300 de lei, deoarece au fost prinşi când furau lalele din Parcul Ion Movilă din Eforie Sud.

Paguba cea mai mare a fost înregistrată anul trecut, când mai mulţi indivizi au vandalizat Parcul Dezrobirii din Eforie Nord, furând doi stâlpi ornamentali din fontă cu lampadare, două lampadare de la un al treilea stâlp, trei proiectoare de 250W, împreună cu elementele necesare pentru funcţionarea acestora.

Deşi Poliţia Naţională a fost informată cu privire la acest caz, nici în prezent nu au fost identificaţi autorii furtului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii