Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:19 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără din Constanţa, filmată pe ascuns în baie! „Regizorul“ a fost condamnat la ani grei de temniţă

ro

09 May, 2016 00:00 4845 Marime text


Un bărbat de aproximativ 45 de ani, din Constanţa, a fost condamnat, vineri, la aproape cinci ani de detenţie. Individul a fost trimis în judecată pentru presupusa săvârşire în stare de recidivă a infracţiunilor de şantaj, hărţuire şi violarea vieţii private.
 
Vineri, Elena Gârlici, magistrat al Judecătoriei Constanţa, a încetat procesul penal faţă de inculpat pentru infracţiunile de hărţuire, violarea vieţii private şi lovire sau alte violenţe, ca urmare a retragerii plângerii prealabile.
 
Totuşi, bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de un an şi şapte luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.
 
Instanţa a revocat suspendarea executării sub supraveghere a unei alte pedepse, de trei ani de închisoare, la care s-a adăugat pedeapsa de 1,7 ani, rezultând o pedeapsă de executat de patru ani şi şase luni de închisoare.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. 
 
Cel condamnat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, potrivit cărora, „începând cu vara anului 2015 şi până la data de 22 ianuarie 2016, atât direct, cât şi prin intermediul mamei acesteia, inculpatul i-a pretins în mod repetat persoanei vătămate, în vârstă de 16 ani, să întreţină cu acesta raporturi sexuale, sub ameninţarea difuzării de filmări compromiţătoare cu aceasta, filmări pe care inculpatul le realizase fără drept prin înregistrarea persoanei vătămate în timp ce se afla dezbrăcată în baia locuinţei ei“.
 
Anchetatorii susţin că filmările au fost realizate „în perioada în care inculpatul a trăit în concubinaj cu mama persoanei vătămate şi, de asemenea, a urmărit-o în mod repetat pe persoana vătămată în locurile pe care aceasta le frecventa şi a contactat-o telefonic şi prin intermediul reţelelor de socializare, transmiţându-i mesaje ameninţătoare şi obscene“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii