Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niciun candidat nu a promovat, ieri, examenul Directorul Gărzii de Coastă rămâne comisarul-şef Rogojeanu

ro

24 Apr, 2013 00:00 2614 Marime text
Ieri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră s-au desfăşurat concursurile pentru ocuparea funcţiei de director al Direcţiei de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei din Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră şi de director la Garda de Coastă. Potrivit IGPF, ofiţerii participanţi, recrutaţi din sursă internă, au susţinut în faţa comisiei de concurs o probă de selecţie constând într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. În urma concursului susţinut pentru funcţia de director al Gărzii de Coastă, niciun candidat nu a promovat examenul.

Având în vedere rezultatul, atribuţiile de director al Gărzii de Coastă vor fi îndeplinite, în continuare, de comisarul-şef de poliţie Cristian Rogojeanu, împuternicit director al instituţiei. Pentru postul de şef al Gărzii de Coastă s-au arătat interesaţi şapte ofiţeri din Constanţa, Tulcea, Brăila şi Bucureşti. De menţionat că Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a mai organizat şi în urmă cu câteva săptămâni, fără succes, un concurs pentru ocuparea şefiei Gărzii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ce dracu de "director"e acesta ? 24 Apr, 2013 21:43 pensionarul acesta a luat vre-un examen pe bune in viata lui, ar cam trebui sa-i fie un pic de rusine ocupa o functie cam abuziv, si e cam papagal, tataie a cam trcut vrema ta dute un pic pe la pensie ca oricum esti in plus. pa pa