Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul de Interne, Carmen Dan, mesaj cu ocazia Zilei Poliţiei Române - „Felicitări, gânduri bune şi putere de muncă“

ro

25 Mar, 2018 13:22 4243 Marime text
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a transmis, azi, un mesaj cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

Iată mesajul

Valorile umane, morale şi naţionale se împletesc în această zi prin sărbătorirea a două evenimente importante aflate în strânsă legătură: Ziua Poliţiei Române şi Sarbatoarea Bunei Vestiri.

Ziua Poliției Române nu este doar o sărbătoare a polițiștilor, ci și a cetățenilor, a celor cărora oamenii legii le asigură zilnic siguranța și liniștea, dând astfel dovadă de onoare, sacrificiu şi curaj.

Cu această ocazie, felicit pe toți cei care pun sentimentul datoriei față de comunitate şi legea mai presus de orice, pe cei care au contribuit la funcţionarea normală a societăţii şi care şi-au respectat întocmai jurământul față de țară.

Am convingerea că atenţia poliţiştilor se va îndrepta în continuare către misiunile pe care le au şi către cei care văd în Poliție instituția care oferă siguranță și încredere.

Felicitări, gânduri bune şi putere de muncă urez tututor celor care apără drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor! Multe reușite le urez si celor care sunt departe de țară și care reprezintă cu succes Poliția Română în misiunile internaționale.

LA MULŢI ANI!

P.S.: Pentru mine, cel mai recent exemplu de dăruire, putere și curaj îl reprezintă Ciprian Sfichi. Zilele trecute l-am revăzut și i-am oferit o icoană a "Bunei Vestiri" care să-i ofere încredere și speranță.
Ciprian e bine! 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lidia 25 Mar, 2018 16:32 Multă sănătate și putere de munca.Sa ne fiți alături atunci când avem nevoie sa ne apărați de huligani.😘