Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metin, in lupta cu jandarmii

ro

19 Sep, 2009 01:58 3259 Marime text

cap_1.jpgAscuns în casă, Metin Cerchez a refuzat să dea curs mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia şi să meargă, alături de jandarmii trimişi să-l aducă, la audieri.

metin_cerchez.jpgCerchez este cercetat în cazul deja celebrei fantome de la Medgidia, acuzaţiile ce i se impută fiind instigare la profanare de morminte. Întâmplarea s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 11.00, la domiciliul lui Metin Cerchez. Trei luptători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au pornit pe urmele mondenului Cerchez, cu gând ca, potrivit dispoziţiilor legale, dacă-l întâlnesc în spaţiul public, să-l aducă la Parchet. Din nefericire, Metin Cerchez aproape că s-a baricadat în casă, însă a consimţit verbal să ia cunoştinţă de conţinutul mandatului emis pe numele său. Astfel, jandarmii i-au prezentat documentul printr-un geam, iar Metin Cerchez a putut citi conţinutul acestuia. Totuşi, Cerchez nu a vrut să semneze procesul verbal întocmit de jandarmi referitor la refuzul său de a-i însoţi. Din punct de vedere procedural, dacă Metin Cerchez va refuza în continuarea să se prezinte la Parchet, următorul pas ar fi ca procurorul care se ocupă de acest dosar să solicite instanţei citarea lui cu mandat de aducere, cu autorizarea intrării în încăperi. Amintim că, la momentul aflării veştii că este cercetat penal pentru instigare la profanare de morminte, Cerchez a precizat că, la rândul lui, a formulat plângere penală împotriva procurorului, pentru profanare de morminte şi abuz în serviciu.

{mos_ri:Metin Cerchez}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • unde ai facut scoala 18 Sep, 2009 23:40 cum poti sa te exprimi despre gunoiul asta MONDENUL cerchez ? sau CELEBRA fantoma? asta invatati voi la jurnalistica, eu unul, ti-as taia din salariu pentru aberatiile astea de doi lei si 15 bani