Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Șoferi băuți și fără permis, depistați de polițiști în Agigea și Mangalia

ro

16 Mar, 2022 21:03 890 Marime text
Șofer, imagine cu rol ilustrativ, Sursa: Pexels
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
 
 
La data de 15 martie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier- Biroul Drumuri Naționale și Europene au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism în localitatea Agigea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 15 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 15 martie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Munteniei din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii