Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecat pentru trafic de droguri Osândit definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare

ro

13 Sep, 2012 01:00 1883 Marime text

droguri1.jpgIeri, Tribunalul Constanţa a respins contestaţia la executare formulată de Gabriel Florin Teliceanu, unul dintre cei trei tineri trimişi în judecată de procurorii DIICOT Constanţa sub acuzaţia de trafic de droguri. Decizia luată ieri poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Cei trei inculpaţi, respectiv Viorel Lung, Sebastian Grocloth şi Gabriel Florin Teliceanu, au fost acuzaţi de procurorii DIICOT că au încercat să plaseze pe piaţă mai multe comprimate de ecstasy, dar şi amfetamină. Conform actului de sesizare a instanţei, în aprilie 2005, Viorel Lungu ar fi comercializat, în trei rânduri, 1,15 grame de amfetamină şi a fost depistat cu alte nouă grame asupra lui, pe care le deţinea în vederea vânzării.

La rândul său, Sebastian Grocloth a fost prins în flagrant în timp ce vindea 16 comprimate de ecstasy, iar Gabriel Florin Teliceanu ar fi vândut şi el 20 de comprimate. Ulterior, Lungu şi Teliceanu au primit câte doi ani de închisoare cu suspendare, iar Grocloth a primit un an şi jumătate de închisoare, tot cu suspendare. Coincidenţă sau nu, numele lui Gabriel Florin Teliceanu apare într-o altă cauză penală, referitoare la carduri false.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii