Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaf la un bar din Galați! Date oficiale de la Poliție

ro

12 Dec, 2023 12:51 759 Marime text
foto: Pexels La data de 9 decembrie 2023, în jurul orei 23:30, Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată telefonic de către reprezentanții unei firme specializată pe servicii de pază și protecție cu privire la faptul că, în cursul aceleași seri, o persoană necunoscută, profitând de neatenția angajaților de la o unitate de alimentație publică, situată în municipiul Galați, la intersecția străzilor Brăilei cu Siderurgiștilor, ar fi sustras suma de 1500 de lei, dintr-un sertar de sub tejgheaua barului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de furt, transmite IPJ Galați. 

În continuarea activităților de cercetare, precum și după vizionarea înregistrărilor video de la camerele de supraveghere din incinta unității de alimentație publică, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, fiind vorba despre un bărbat, cu vârsta de 39 de ani, din municipiul Galați. 

De asemenea, s-a stabilit faptul că aceeași persoana ar fi sustras suma de 500 de lei, la data de 10 decembrie 2023, în jurul orei 14:15, din incinta unei societăți comerciale situată pe bulevardul Galați, din municipiul Galați, dintr-o casă de marcat, iar polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt. Persoana a fost depistată și condusă la sediul unității în vederea continuării cercetărilor, a mai punctat sursa citată. 

În prezent polițiștii desfășoară activități pentru probarea întregii activități infracționale a acestuia și luarea măsurilor legale care se impun.


Citește și:

Hoți cu cagule, în Sibiu. Jaful care a costat o viață și peste 200.000 de euro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii