Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Înghesuială" la banii ISU Dobrogea Cine a renunţat la daune, cine nu a vrut deloc şi cine a rămas cu buza umflată

ro

24 May, 2012 02:50 4302 Marime text
inghesuiala la banii isu dobrogea cine a renuntat la daune cine nu a vrut deloc si cine a ramas cu buza
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • www 29 May, 2012 15:01 Dap...cred ca nu o sa faca niciunul recurs...la inceput nu au fost multi de acord sa puna un avocat si asa nu s-a mai stresat nimeni...multi au vrut reangajare, ceea ce e cam imposibil au crezut ca daca cer reangajarea instanta le va face pe plac dar se pare ca nu e asa.Trebuiau sa ceara despagubiri, unii au facut-o dar tot degeaba...pentru ca instanta tot a respins cererile..acum nu stiu pe ce consideren le-au respins ramane de vazut dupa redactarea hotararii.Cred ca instanta a respins actiunea civila pentru ca nimeni nu si-a dat interesul din cei 33 si cred ca s-au gandit la ceva de genu"lasa-i ma respingele actiunea civila nu vezi ca nu-i intereseaza...dacaii intereseaza sa faca recurs"-dar deja e mult mai greu acum si plus de asta cererea de recurs trebuie depusa in 10 zile de la comunicare daca nu a fost niciunul la pronuntare din cei ce vor sa faca recurs.Lasa-ti un nr de telefon... ceva aici poate se gasesc cativa sa faca recurs.
  • 1 din 33 28 May, 2012 15:14 Jenant, neintemeiat ? Unii am cerut angajarea pe locurile furate de spagari, altii cateva salarii in schimbul lunilor pierdute degeaba cu pregatirea examenelor, asta e neintemeiat pentru instanta romana. Ne-am ridicat de jos cu scarba cu care am fost trantiti la examen si ne-am continuat vietile de fraieri. Fraieri ca n-am fost in stare sa ne unim si sa avem macar un avocat sa ne reprezinte drepturile in instanta. Macar are de gand vreunu sa faca recurs? nici nu stim cu ce se mananca asta...
  • abcd 24 May, 2012 06:30 Spagarii vor face recurs ,vor mai lungi procesul 2-3 ani ,vor iesi la pensie si acesta v-a fi sfarsitul. Oricum ,in momentul examenului tot PSD era la putere ,si daca i-a ajutat atunci de ce nu ar face-o si acum.Din nou domni reporteri nu aduc in discutie sesiunea de examen din 25 octombrie 2007 in care toti pseudo candidatii au fost promovati pe pile .Din lista celor care vor fi dati afara lipsesc numele celor de la MIdia care in timpul probelor sportive erau resuscitati , nefiind capabili sa termine proba de rezistenta ,dar afisati cu 10 a doua zi ,proba eliminatorie.Toti cei care au supravegheat le-au fost partasi sustinand ca au executat un ordin.Oricum ,bine ca au dat si verdictul acesta ,macar le v-a fi frica pe viitor sa mai umble cu magarii.Felicitari celor care s-au luptat in justitie cu caracatita spagarilor dar pacat ,ca nu a existat dreptate pana la capat.